Včera jsem protáhl kolejiště na ONJ, zatím jen po 210. koleji až do Déčka a kupodivu mi to s odranýma ušima vyšlo, aby trať od čekaček mohla vést souběžně nad. Ale vyhráno bude, až dostavím komplet panťákové kolejiště a projedu si jej se 451 jako za starých časů a vejdu se všude, kam se vejít mám.
Jinak mám dotaz na pamětníky.
Koleje 201 až 210 atd jsou určitě v rovině, nepamatuji se, že by nám to někde po povolení brzdy ujíždělo.
Ale Déčko je už myslím do kopce. Mám pocit, že za mých časů, kdy trolej byla jen na krajních kolejích. Nejsem si jistý, jestli jsme někdy šibovali mimo trolej, ale z Déčka se dalo dojet zpět do haly samotíží. Může mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit a napsat kolik tam je promile? Je to už tak dávno.
Také je už jasné, že mne nemine propojení Déčka s vršovickým ranžírem. Naštěstí z mé poslední návštěvy mám video.
Dále chci poděkovat Honzovi Švecovi za pardubické nádraží, už je osazené a na mě tam ještě čekají dodělávky kolejí.
Další pěkný model mi přišel od Nebuluse a to vodojem v Kútech. Také nádherná práce. Díky moc.
Ještě děkuji Jirkovi Polákovi za doplnění návěstidel, které budou potřeba v Praze.
Do aktualizace mám ještě hodně práce, ale do konce měsíce to snad zvládnu. Ale nezaručuji. Tím nemyslím, že matička Praha bude město jak má být, ale musí být vše alespoň kolejově funkční. Ale nějaké budovy v rámci možností bych osadit měl.