Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Když tak mě kontaktuj přes SZ.Čuřil napsal:Kdyz uz jsme u tech predpisu D1, neda se to nekde sehnat knizne ? Napriklad v knihkupectvi nebo v antikvariatu ? Pls.
Asi toho bude víc:Zbyněk Šemora napsal:Tak Bobe 57, zde máš výpis.
Od Smíchova do Vyšehradu je zatrženo cestové návěstidlo a je tam nalinkováno volno, 30 , 30. Víc kombinací neexistuje. V tomto případě je podstatné, co je na odjezdovém návěstidle. Odjezdy jsou linkovány do Vršovic a po správné koleji směr hlavák na barvu, ale do nesprávné koleje na přivolávačku. Proto, pokud ve volné jízdě hodíš veksli vlevo, tak na cestovém návěstidle bude svítit bílá, ikdyž není nalinkovaná. Ještě jsem to netestoval, co to udělá, když takto pojedeš v aktivitě, ale na Vyšehradě odjezd bude nejprve na stůj, mělo by tam svítit 40 a výstraha. Tohle bude vědět Jirka Polák. Ale teď se dívám na fotky a pruhy tam jsou stejné, takže změním charakter návěstidla na vjezdové. Posun tam nikdy svítit nemá. Asi mě zmátla skutečnost, že mezi Vyšehradem a Smíchovem neexistuje širá trať. Za mě to bylo ještě horší, Na Vyšehradě vložená návěstidla a odjezd z Vyšehradu byl současně vjezd na Smíchov. Oblíbené místo zkoušejících komisařů.
Takže píšu další opravu. (naštěstí tohle dopravu neomezuje) Hledejte dál. Ale piště konkrétní návěstidla, ať je nemusím hledat.
Hele, možná to je blbost, ale není náhodou u Jirkových návěstidel možnost vypnout terčík pro zákaz odjezdu bez vypravení? Třeba by šlo podobným způsobem střídat textury pro označení návěstidel v případě sudého nebo lichého směru .... když se patřičně v textuře rozostří číslice tak by to snad mohlo jít ..... ale je to jenom domněnkaZbyněk Šemora napsal:Označení návěstidel opravdu nelze měnit. Šlo by to, kdyby od každého návěstidla bylo 50 variant.
Teď je otázkou kdo z normálních smrtelníků si toho všímá, já teda neMartens napsal:Hele, možná to je blbost, ale není náhodou u Jirkových návěstidel možnost vypnout terčík pro zákaz odjezdu bez vypravení? Třeba by šlo podobným způsobem střídat textury pro označení návěstidel v případě sudého nebo lichého směru .... když se patřičně v textuře rozostří číslice tak by to snad mohlo jít ..... ale je to jenom domněnka
Vrbam napsal:Teď je otázkou kdo z normálních smrtelníků si toho všímá, já teda neMartens napsal:Hele, možná to je blbost, ale není náhodou u Jirkových návěstidel možnost vypnout terčík pro zákaz odjezdu bez vypravení? Třeba by šlo podobným způsobem střídat textury pro označení návěstidel v případě sudého nebo lichého směru .... když se patřičně v textuře rozostří číslice tak by to snad mohlo jít ..... ale je to jenom domněnka
Čouda napsal:ono je poznat, zda míjíš několikrát tu samou mašinu. Žádný skin totiž nemá přesně stejný odstín skříně a stejně tak není i každá mašina stejná. My tady blbnem se skinama aby potom někdo řekl, že vlastně stačí 2 peršingy. S jedním jede hráč a druhý se bude vyskytovat v aktivitě jako trafic. ....
Nejsou Malešice nákladní nádraží? Podle plánku ČD tam ani žádné perony nejsou.Čuřil napsal:Zdravim, vsiml jsem si chyby, ze pokud jedu do Malesic, tak mi tam chybi perony a zastresena nastupiste, kde je chyba ? :?
Nástupiště tam budou možná až za pár let, kdy se má železnice v Praze ještě více integrovat do MHD.Čuřil napsal:Zdravim, vsiml jsem si chyby, ze pokud jedu do Malesic, tak mi tam chybi perony a zastresena nastupiste, kde je chyba ? :?
Je tam poštovní překladištěVrbam napsal:Nejsou Malešice nákladní nádraží? Podle plánku ČD tam ani žádné perony nejsou.Čuřil napsal:Zdravim, vsiml jsem si chyby, ze pokud jedu do Malesic, tak mi tam chybi perony a zastresena nastupiste, kde je chyba ? :?
Nikdy. Chtěl jsem zachovat historii. Kdo chce Nové spojení, musí si počkat až vydá svou trať Vlastík. Já jsem odkojenej depem Masaryčkou, proto to tak zůstane.Jan Paloch napsal:Nejsem z prahy tak se chci zeptat kdy bude dostavěné nové spojení
nezi Libňí a Hl.n? (namyslím hrabovskou spojku)
a nějaké videa z nějaké tratě nevíte kde stáhnout? 8)
Jakoby to tu už nebylo na 50. stránce tohoto vlákna. To si ,mladí ("služebně"), nemůžete trošku polistovat, než začnete mít požadavky a dotazy ? !Zbyněk Šemora napsal:Nikdy. Chtěl jsem zachovat historii. Kdo chce Nové spojení, musí si počkat až vydá svou trať Vlastík. Já jsem odkojenej depem Masaryčkou, proto to tak zůstane.Jan Paloch napsal:Nejsem z prahy tak se chci zeptat kdy bude dostavěné nové spojení nezi Libňí a Hl.n? (namyslím hrabovskou spojku) a nějaké videa z nějaké tratě nevíte kde stáhnout? 8)A děkuji modelářům, že zachovali už zbourané budovy alespoň v MSTS.