Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Martens napsal:
Čoudo, neber to jako útok na vaše skiny a nežeň to zcela zbytečně a nesmyslně do extrémů, můj názor na to znáš delší dobu a nezměnil se, ale klidně Ti ukážu spoustu skinů, kde skin kastle zůstal stejný a opravdu došlo pouze k výměně těžko postřehnutelné řadové tabulky - ničeho jiného ....

Jinak to, že jezdím i s Tvými skiny si bez jakýchkoliv výčitek můžeš vyložit i tak, že Tvé práce se ta poznámka netýkala ....

Zase jsem to jako útok na moje skiny nebral, ač to tak možný vyznělo. Skinuju v první řadě pro sebe a co chci já. Jestli se s někým dohodnu, že mu udělám skin je věc druhá. Jen mě prostě vadí, když ve třebový vidím na osobáku 136 100. Hlavně že u mě na webu jsou hned tři Třebovský peršingy a I V TBP je 136 054, která říká taky Třebové domov. Jedna věc je udělat aktivitu a druhá taky použít vhodná vozidla...

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
Jan Paloch napsal:
Nejsem z prahy tak se chci zeptat kdy bude dostavěné nové spojení
nezi Libňí a Hl.n? (namyslím hrabovskou spojku)
a nějaké videa z nějaké tratě nevíte kde stáhnout? 8)
Nikdy. Chtěl jsem zachovat historii. Kdo chce Nové spojení, musí si počkat až vydá svou trať Vlastík. Já jsem odkojenej depem Masaryčkou, proto to tak zůstane. :lol: A děkuji modelářům, že zachovali už zbourané budovy alespoň v MSTS.
Aha tak historii,já si říkal jak to že tam furt je hrabovská spojka :lol: :lol:

Zbyněk Šemora napsal:
Jan Paloch napsal:
Nejsem z prahy tak se chci zeptat kdy bude dostavěné nové spojení
nezi Libňí a Hl.n? (namyslím hrabovskou spojku)
a nějaké videa z nějaké tratě nevíte kde stáhnout? 8)
Nikdy. Chtěl jsem zachovat historii. Kdo chce Nové spojení, musí si počkat až vydá svou trať Vlastík. Já jsem odkojenej depem Masaryčkou, proto to tak zůstane. :lol: A děkuji modelářům, že zachovali už zbourané budovy alespoň v MSTS.
Proto bych uvítal k trati i sešiťáky a nákresné JŘ. Dělal jsem aktivitu a EC mezi Č.Třebovou a Chocní mělo psáno Vmax = 155km/h a v BP nikdy nebylo schopno dodržovat jízdní doby.

Vrbam napsal:
Proto bych uvítal k trati i sešiťáky a nákresné JŘ. Dělal jsem aktivitu a EC mezi Č.Třebovou a Chocní mělo psáno Vmax = 155km/h a v BP nikdy nebylo schopno dodržovat jízdní doby.
Myslím,že to není problém BP,ale samotného MSTS.Na BP jsou doby ještě v pohodě.
U mé poslední aktivity R 610 Ohře má hráč z Kolína něco málo přes +10.Je schopen i rychlostí "pouze" 120 km/h dohnat zpoždění.U Trati 321 je tento rozdíl ještě větší.Prostě MSTS je o cca. 20km/h rychlejší než reál.
Sešiťáky a nákresy to nezachrání.Jde jen o to jak autor aktivitu vytvoří.Někdo použije KB,někdo raději pozdrží hráče.Je to jen o autorovi a o tom jak on sám chce,aby úloha vypadala.

poison napsal:
Myslím,že to není problém BP,ale samotného MSTS.Na BP jsou doby ještě v pohodě.
U mé poslední aktivity R 610 Ohře má hráč z Kolína něco málo přes +10.Je schopen i rychlostí "pouze" 120 km/h dohnat zpoždění.U Trati 321 je tento rozdíl ještě větší.Prostě MSTS je o cca. 20km/h rychlejší než reál.
Sešiťáky a nákresy to nezachrání.Jde jen o to jak autor aktivitu vytvoří.Někdo použije KB,někdo raději pozdrží hráče.Je to jen o autorovi a o tom jak on sám chce,aby úloha vypadala.
Jedu s R Brno - ČT - Praha, Brno - ČT pohoda, ale v Ústí/O mě předjíždí pendolino a i když odjedu včas tak má problém pendolino stíhat časy a natož já se za ním vlekoucí, pk v Chocni mě předjíždí 151 s EC a pak se vleču za ní ato už totálně nestíhám

Vrbam napsal:
Jedu s R Brno - ČT - Praha, Brno - ČT pohoda, ale v Ústí/O mě předjíždí pendolino a i když odjedu včas tak má problém pendolino stíhat časy a natož já se za ním vlekoucí, pk v Chocni mě předjíždí 151 s EC a pak se vleču za ní ato už totálně nestíhám
Všechny traffic musí u tohoto úkolu mít výkon na 100%.I to částečně pomůže,ale MSTS je nevyzpytatelný.Někdy i přes 100% výkon traffic tento vlak záhadně čeká,na návěstidle kde by měl mít normálně volno, na hráče až projede za ním přes jakýsi klacek a opět se rozjede.Stalo se mi to několikráte a tak jsem to řešil přerušením jízdy traffic a pak už to bylo OK.

Mám takový problém,
když jedu na hlavní v praze tak u některých lokomotiv se mi stane že se mi to sekne a musím msts vypnout.problémy to začalo dělat když jsem si stáhl poslední update pro hl.n. v praze.

Jan Paloch napsal:
Mám takový problém,
když jedu na hlavní v praze tak u některých lokomotiv se mi stane že se mi to sekne a musím msts vypnout.problémy to začalo dělat když jsem si stáhl poslední update pro hl.n. v praze.

Zkus to spouštět nadvakrát. Nejprve spusť aktivitu/volnou jízdu, po několika vteřinách ji ukonči a spusť to samé ještě jednou a mohlo by to pomoci.

mám ještě jeden problém,když si chcu udělat jednoduchou aktivitu tak jen to spustím aktivit editor jak se mi oběví ta trať,tak se mi to sekne a je to v tahu :( . myslím že ostatní s tím problémy nemají.kde je chyba????

Jan Paloch napsal:
mám ještě jeden problém,když si chcu udělat jednoduchou aktivitu tak jen to spustím aktivit editor jak se mi oběví ta trať,tak se mi to sekne a je to v tahu :( . myslím že ostatní s tím problémy nemají.kde je chyba????
Zkus si nastavit grafiku na 16 bitů

Jan Paloch napsal:

anebo vypnout zobrazovani nastupist/stanic :wink:

děkuji,snad to už pojede. ale furt nechapu jak to že jen u peršingů,es,
banánků a goril. jinak ostatní mašiny jsou ok. :eek:
a to nejen na hl.n v praze ale též v brně! :cry:

Měl bych dotaz, na kterou část ONJ resp. na jakou kolej se přijíždí a odstavují vozy od EC a IC vlaků, co přijedou k večeru do Prahy a nocují v Praze???

Kuba napsal:
Měl bych dotaz, na kterou část ONJ resp. na jakou kolej se přijíždí a odstavují vozy od EC a IC vlaků, co přijedou k večeru do Prahy a nocují v Praze???
Vlaky přijíždějí na ONJ(PON)do vjezdové skupiny(VJEZD) většinou na všechny koleje od šesté až po 19 kolej.Výpravčí se snaží sopravy brát nejblíž k budově jak jsou posunovači tj.19kolej potom vozmistr zkontroluje soupravu(popř. napíše opravu na nějaký vůz)a záloha přistaví soupravu na "fekálky"101-105 kolej na údržbu,čištění,doplnění zboží JLV atd.Když se najde závada na voze(dost často)tak druhá záloha odebere tento vůz,odstaví do "brambor"(ty mám dojem že v MSTS nejsou)a dosadí do soupravy nový,potom až je souprava vyčištěná,nazbrojená atd.tak záloha vytáhne na určenou kolej do VJEZDU nebo do odjezové skupiny(ZÁBĚHLICE)A to samé je z druhé strany,vlaky taky přijíždějí na ONJ do ZÁBĚHLIC resp. na kolej 505-511,vozmistr zkontroluje soupravu a pátá záloha přistaví na "fekálky"některé soupravy(v noci asi dvě soupravy se po vyčištění odstaví do druhého dne do "brambor"k vůli místu v odj.skupinách.V Záběhlicích se koleje 501-504 používají většinou jako odjezdové,protože se z nich nedá všude dobře zajet např. do "brambor"

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://msts_svec.websnadno.cz/Chlumec.JPG

Včera předpovídali meteorologové zataženou oblohu (ideální počasí pro focení), tak jsem se vydal fotit zbývající objekty na trati Velký Osek - Hradec Hrálové. Jel jsem autem za fotkami přes 100km a když jsem dorazil do první stanice, tak už svítilo sluníčko. A celý den vydržela modrá obloha :lol:
Ale mě to radost nezkazilo, akce se zdařila. Zbyňku, mám nafocenou i sochu sedláka u Chlumce (posílám důkaz), bez které jsi odmítl začít trať stavět :lol:
V závěru jsem stihl nafotit Kolín: komplet budovu + peróny (to píšu jako informaci pro případné fotografy). Modelování budovy je dost daleko.
Zatím je stále hodně práce v Praze.

Banán: Ty "brambory" jsou pod drátem nebo tam musí zajíždět diesel? Jde mi o to, jestli tam tu zálohu tvoří Žehlička nebo i třeba Bangle Díky

Vrbam napsal:
Banán: Ty "brambory" jsou pod drátem nebo tam musí zajíždět diesel? Jde mi o to, jestli tam tu zálohu tvoří Žehlička nebo i třeba Bangle Díky
Ne"BRAMBORY"nejsou pod drátem,ale teď právě jsou zatrolejované "FEKÁLKY" + HALY!!!!Jak pro panťáky tak hala pro pendolíno.To jest novinka,do teď tam jezdí ve dne šest záloh řady 704 a 714.Od grafikonu chtějí dát něco do elektrické trakce.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře