Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Pane Šemora chtěl bych se zeptat jestli prodloužíte trať 090 až do Roztok u Prahy. Toto prodloužení by se pak hodilo pro pendl ( Libeň - Roztoky ) :)

děkuji za odpoveď

Kdo je zvědavý a nedočkavý, může si stáhnou zatím jen zde další aktualizaci trati, která je převážně opravná, ale je tam i něco nového.
Oprava návěstidel na 20. koleji v Praze hl.n
Další drobné opravy "létajících" objektů.
Srovnání sloupů TV Poříčany - Kolín (Michal Tuček)
Další práce v úseku Brno - Tišnov
Nové textury silnic a polních cest. (Honza Švec)
http://www.semora.cz/d/791bptrat.exe
Má to téměř 70MB, ale to dělají ty nové textury pro transfers a silnice. Také je bylo nutné překlopit do zimních, jinak by následoval řev. Díky Michale za TR, který tohle odhalil.
:wink:

Naposled editoval moderátor:
Chtěl bych upozornit, že nové textury silnic a polních cest jsou hrubé pracovní verze. Takže tam jsou dost nápadné chyby. Hned jak to půjde, tak bude vydána opravná aktualizace.

fíííííra napsal:
Jestli sem si dobře všimnul tak jsou doplněny nové textury koridorových pražců. Vypadají skvěle
Dneska jsem si toho taky všiml, testoval jsem svoji aktvitu z Prahy do Třebové a v Úvalech čumím jak puk na ty koridorové pražce, vypadají opravdu dobře.

Břeclav-Olomouc

Zdravím všechny příznivce MSTS.Chci se zeptat zda se nechystá dokončení tratě mezi Břeclaví a Olomoucí přes Hodonín a Přerov.Děkuji za odpověď. :D

Re: Břeclav-Olomouc

fofrovanka napsal:
Zdravím všechny příznivce MSTS.Chci se zeptat zda se nechystá dokončení tratě mezi Břeclaví a Olomoucí přes Hodonín a Přerov.Děkuji za odpověď. :D
Chystá, chystá a už hodně dlouho. A asi ještě hodně dlouho chystat bude. Den má jen 24 hodin. Teď se bude stavět na Tišnov, viz rozestavěné.
Ale možná jako bokovka se něco položí i na Přerov. Nálady jsou nevyzpytatelné. Třeba někdo vymodeluje nějaké nádraží a bude třeba k němu položit koleje.

Zbyněk Šemora napsal:
... .Třeba někdo vymodeluje nějaké nádraží a bude třeba k němu položit koleje.

Zdravím,
tak to abych už běžel s foťákem na bohumínský bahnhof a začal fotit na textury co? :lol: :lol: :lol:

David

Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

No já pane Šemora fotit nemůžu, u nás je tak 15cm sněhu :D

Edie napsal:
Čouda napsal:
J.Nohavica napsal:
"V Praze se taky silničáři divili velice, když sníh zasypal jim silnice..."
V Ústí to taky nezvládají, včera, když jsem šel ve 22 hodin domu, tak mě málem sejmuli chlupatý, když to jaksi neubrzdili na tý břečce....
:lol: No a v Brně centru města ještě teď odpoledne ani nezačaly uklízet silničáři ty silnice .... MHD podle toho taky jezdí, jako ostatní IAD a VHD

My tady máme na silnici 15 cm sněhu. Už jsou samozřejmě vyježděný koleje, jak se nám ta silniční doprava blíží k železnici....

Teď teprve kolem nás projeli silničáři - 2 hod. po tom co to přestalo padat ("to mokré bílé svinstvo").

Miran napsal:
Hoši, nespletli jste si vlákno? Tohle není sněhové zpravodajství.... :lol:
:eek: 8) No jo, máš pravdu, omluva, tedy alespon ode mě. btw jak je to se sněhem na Tanvaldu?? :lol: :lol:

Naposled editoval moderátor:

radekedar napsal:
David napsal:
Zdravím,
tak to abych už běžel s foťákem na bohumínský bahnhof a začal fotit na textury co? :lol: :lol: :lol:
A co kdyby někdo nafotil třeba Aš :D :D :D
Kdyby někdo nafotil a vymodeloval AŠ....
Tak jste si spletli vlákno. Určitě by jste udělali radost Petrovi Šimralovi do jeho trati 140. Jen tak mimochodem, Aš neleží v úseku Břeclav - Olomouc, jak je psáno v nadpise příspěvku.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře