Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dneska jsem si toho taky všiml, testoval jsem svoji aktvitu z Prahy do Třebové a v Úvalech čumím jak puk na ty koridorové pražce, vypadají opravdu dobře.fíííííra napsal:Jestli sem si dobře všimnul tak jsou doplněny nové textury koridorových pražců. Vypadají skvěle
Chystá, chystá a už hodně dlouho. A asi ještě hodně dlouho chystat bude. Den má jen 24 hodin. Teď se bude stavět na Tišnov, viz rozestavěné.fofrovanka napsal:Zdravím všechny příznivce MSTS.Chci se zeptat zda se nechystá dokončení tratě mezi Břeclaví a Olomoucí přes Hodonín a Přerov.Děkuji za odpověď.![]()
Zbyněk Šemora napsal:... .Třeba někdo vymodeluje nějaké nádraží a bude třeba k němu položit koleje.
A co kdyby někdo nafotil třeba AšDavid napsal:Zdravím,
tak to abych už běžel s foťákem na bohumínský bahnhof a začal fotit na textury co?![]()
![]()
![]()
J.Nohavica napsal:"V Praze se taky silničáři divili velice, když sníh zasypal jim silnice..."
V Ústí to taky nezvládají, včera, když jsem šel ve 22 hodin domu, tak mě málem sejmuli chlupatý, když to jaksi neubrzdili na tý břečce....Čouda napsal:J.Nohavica napsal:"V Praze se taky silničáři divili velice, když sníh zasypal jim silnice..."
Edie napsal:V Ústí to taky nezvládají, včera, když jsem šel ve 22 hodin domu, tak mě málem sejmuli chlupatý, když to jaksi neubrzdili na tý břečce....Čouda napsal:J.Nohavica napsal:"V Praze se taky silničáři divili velice, když sníh zasypal jim silnice..."
Miran napsal:Hoši, nespletli jste si vlákno? Tohle není sněhové zpravodajství....![]()
Kdyby někdo nafotil a vymodeloval AŠ....radekedar napsal:A co kdyby někdo nafotil třeba AšDavid napsal:Zdravím,
tak to abych už běžel s foťákem na bohumínský bahnhof a začal fotit na textury co?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()