Re: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
Zbyněk Šemora napsal:
Brno - Kutná Hora není práce na odpoledne. A také se na něčem musím rozcvičit. Trať přes vysočinu nebude žádná sranda.
Trať přes Vysočinu je velmi nádherná a v ČR naprosto jedinečná, co se hlavně krajiny týče. A abych řekl pravdu, tak mě ta trať hodně láká postavit, videa mám, plány mám, ale bohužel mám teď jinou práci (Košice, Bratislavu atd.)
Záleží to Zbyňku jenom na tobě, musíš tam tu krajinu hodně namakat, aby si mě odradil postavit to taky. Koleje tam nejsou tak složité, nějak extra velké stanice tam taky nejsou, takže dominantní na té trati je hlavně krajina.
Pořádně se do té krajiny opři a nešetři objektama, ať to stojí za to, vykašli se na nějaké fps!!! Podívej se kolem sebe, jaké v dnešní době vznikají programy a hry. Žádného programátora při programování nezajímá, jestli má někdo starý počítač. Počítače se musí přizpůsobit, né programátoři.
Takže princip je jednoduchý, když krajinu postavíš dobře, blýskneš se u lidí a já budu mít klid. Ale když to postavíš blbě, tak to postavím lépe
Tento příspěvek ber pouze jako motivaci, ta trať přes Vysočinu je fantastická a já (i všichni ostatní) chceme, aby byla fantasticky postavená i v MSTS. Takže buď to uděláš ty, nebo já.... Záleží to na tobě, protože jsi první na tahu, tak se do toho dej...
Jinak psal jsem, že na slezině v Praze budu jen v sobotu do 11 hodin dopoledne, ale situace se změnila, vykroutil jsem se z toho sobotního plesu, takže tam budu v sobotu až do večera. Přítelkyně hold musí pochopit, že na prvním místě je Train Simulator

...to byl vtip...ale ples mě prostě nebere...
Takže pokud pro mě někdo máte ty objekty atd, tak to tam můžete vzít.