Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Chci jen upozornit, že po víkendu bude aktualizace trati i trainsetu, proto tento týden už žádné objednávky rozesílat nebudu.
Aktualizace se týká hlavně oblasti kolem České Třebové. Nový model nádraží od Honzy Švece a velké rekonstrukce nákladních průtahů. Většiny aktivit se tohle nedotkne, mě to narušilo Den blbec, ale už je připravená oprava. Dále jsem připravil dvě kratší plnohodnotné aktivity asi po 60 minutách. Seznání po třebovských spojkách a osobáček ČT - Lanškroun a zpět. (start je emotivně pod pragotronem Mos Lanškroun, kde i čas odjezdu souhlasí) Cestou si můžete prohlédnout pěkné nové nadjezdy a podjezdy od Romana Š.
Další část trati, kde se kopalo je vlečka z Řečan do elektrárny včetně kompletního kolejiště areálu. Ale zde ještě není finál, s kolejemi se ještě bude hýbat. To bude taková bokovka až do příští aktualizace.

Zbyňku - nechci příliš zdržovat....
Budou součástí Aktualizace trainsetu BP též nové zvuky dieslů od Jacka vč. nastavení stupňů, nové zvuky vozů apod.? Jde mi o to, zda si to mám upravovat samostatně nebo se mi vyplatí počkat si až na vydání vaší aktualizace... Díky za stručnou odpověď.

Venny napsal:
Budou součástí Aktualizace trainsetu BP též nové zvuky dieslů od Jacka vč. nastavení stupňů, nové zvuky vozů apod.? Jde mi o to, zda si to mám upravovat samostatně nebo se mi vyplatí počkat si až na vydání vaší aktualizace... Díky za stručnou odpověď.
Mě k testování nikdo nic neposlal a o novinkách nic nevím.
Nemám rád zbrklé updaty, nejprve si rád vše prověřím. Naposledy jsem testoval před rokem balík zvuků pro elektriky, kde Jacek vyřešil aby pomocné pohony zapínaly až po zvednití sběračů. Napsal jsem připomínky ohledně kompresorů, které se vůbec nezastavily na některých lokomotivách a jednotkách, například 163 a 451. Od té doby nic novějšího k testování nedorazilo. Tenkrát Bob57 Jackovi psal, aby kazimašinovi Šemorovi nic neposílal, tak nevím, jestli je pes zakopaný zde. Přitom ideální prostředí k testování zvuků je, když se testuje nová aktivita.

Zbyněk Šemora napsal:
Venny napsal:
Mě k testování nikdo nic neposlal a o novinkách nic nevím.
Nemám rád zbrklé updaty, nejprve si rád vše prověřím. Naposledy jsem testoval před rokem balík zvuků pro elektriky, kde Jacek vyřešil aby pomocné pohony zapínaly až po zvednití sběračů. Napsal jsem připomínky ohledně kompresorů, které se vůbec nezastavily na některých lokomotivách a jednotkách, například 163 a 451. Od té doby nic novějšího k testování nedorazilo. Tenkrát Bob57 Jackovi psal, aby kazimašinovi Šemorovi nic neposílal, tak nevím, jestli je pes zakopaný zde. Přitom ideální prostředí k testování zvuků je, když se testuje nová aktivita.
Malinká drobnost - neptal se tě na el., ale na die. Ty jsou stažitelné u Jacka normálně a viz jeho "EULA" !
( V TBP-NEBUDOU, každý si je může stáhnout sám a nainstalovat, není s tím žádný problém, krom špatného linku do Petrova PC na "readme.pdf" v instalátoru .)
S el. zvuky jsou problémy - co jde u mne, nejde u Jacka a obráceně, proto se taky vzteknul. Ono se to ještě navíc chová různě pod různými verzemi binu a některé trigy nefungují vůbec ( testovací důkaz jsem poslal i JB ). Proto jsem taky dosud nevypustil u mne fungující mnou upravené staré zvuky, které nejsou zatížené autorskými právy. Nechci se zase s někým dohadovat, že mi něco funguje a jinému ne. Pokud Jacek vydá ty el. v podobě, kterou jsem zkoušel jako poslední verzi, bude zákonitě následovat řada volání od uživatelů, kterým něco určitě nepůjde v závislosti na verzi binu i HW. U el.je prostě lecos jinak a s novou verzí přeladěného binu už nemůžeme počítat. :salut:

Bobe57, nešiř zde nepravdivé informace. Já o novém balíku zvuků sndDlok opravdu nevěděl. Už vím a už je mám zapracovány. Takže tyto v TBP na DVD budou, ale samozřejmě nebudou v aktualizaci ke stažení, protože je to i zbytečné, když to má Jacek tak pěkně v samoinstalačních balících i do common.snd.
V mé aktualizaci budou jen engy vozidlel od 749 do 771, které už vyžadují sndDlok. Mám to testováno, jak jinak 0 chyb. (Pro klid duše, s Jackem jsem domluven :wink: ) Takže od Jacka už všichni sosejte.

Zbyněk Šemora napsal:
... Já o novém balíku zvuků sndDlok opravdu nevěděl. Už vím a už je mám zapracovány. Takže tyto v TBP na DVD budou, ...
... budou jen engy vozidlel od 749 do 771, které už vyžadují sndDlok. ...

A přesně o tohle mi šlo - zda si mám ENGy upravovat sám nebo počkat. Pro mě není problém si Engy upravit samostatně (stupně, odkazy na SMS). Horší je, když mnou upravený Eng aktualizace BPT přepíše jiným, v němž sice mohou být taky změny, ale odlišné. :( Je to práce navíc - a určitě bych nebyl sám, koho by to mohlo potkat.
Tolik na vysvětlenou. Jestli jsem se špatně vyjádřil, omlouvám se. :eek: Systém Vašich aktualizací znám a vím, že řadu "periferních věcí" si musí každý stáhnout sám. :wink:

Naposled editoval moderátor:

Přesně tak, jsou to Hočo Počo. Jak je možné, že někdo z Golčova Jeníkova pozná takovou "cizokrajnou" stanici? :D

Aktualizaci vydám pravděpodobně 1.4 během dne. Nové bude, kromě toho, o čem jsem už informoval, od Pawlíka nádraží v Horních Počernicích. (obrázek zde) Ještě mi něco poslal před chvílí Deterio. Ale jedná se o nějaké opravy už osazených modelů.

Chtěl jsem nahlásit že při průjezdu Velimí jsou na kolínském zhlaví závory nahoře ikdyž projíždí vlak a stejné se děje i v Malackách.

folcek napsal:
Chtěl jsem nahlásit že při průjezdu Velimí jsou na kolínském zhlaví závory nahoře ikdyž projíždí vlak a stejné se děje i v Malackách.
Díval jsem se na to a asi s tím nepůjde nic udělat. V těch místech jsou vyhýbky a krychle závor jsou vždy ve vyhýbkách. Ještě zkusím znovu osadit a snad se strefím mezi. Mám na to 1 metr. :D

No když to nepůjde nevadí, aspon budu muset dávat větší pozor abych nesejmul nějáké gumokolo. :D

Pane Šemoro... opět skvělá práce. Gratuluji 8)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře