Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
asi diskutující neumí čístZbyněk Šemora napsal:je tu několik vláken o aktivitách, tak bych poprosil tuto debatu přestěhovat, respektive pokračovat tam.
Mě k testování nikdo nic neposlal a o novinkách nic nevím.Venny napsal:Zbyňku - nechci příliš zdržovat....
Budou součástí Aktualizace trainsetu BP též nové zvuky dieslů od Jacka vč. nastavení stupňů, nové zvuky vozů apod.? Jde mi o to, zda si to mám upravovat samostatně nebo se mi vyplatí počkat si až na vydání vaší aktualizace... Díky za stručnou odpověď.
Malinká drobnost - neptal se tě na el., ale na die. Ty jsou stažitelné u Jacka normálně a viz jeho "EULA" !Zbyněk Šemora napsal:Mě k testování nikdo nic neposlal a o novinkách nic nevím.Venny napsal:Zbyňku - nechci příliš zdržovat....
Budou součástí Aktualizace trainsetu BP též nové zvuky dieslů od Jacka vč. nastavení stupňů, nové zvuky vozů apod.? Jde mi o to, zda si to mám upravovat samostatně nebo se mi vyplatí počkat si až na vydání vaší aktualizace... Díky za stručnou odpověď.
Nemám rád zbrklé updaty, nejprve si rád vše prověřím. Naposledy jsem testoval před rokem balík zvuků pro elektriky, kde Jacek vyřešil aby pomocné pohony zapínaly až po zvednití sběračů. Napsal jsem připomínky ohledně kompresorů, které se vůbec nezastavily na některých lokomotivách a jednotkách, například 163 a 451. Od té doby nic novějšího k testování nedorazilo. Tenkrát Bob57 Jackovi psal, aby kazimašinovi Šemorovi nic neposílal, tak nevím, jestli je pes zakopaný zde. Přitom ideální prostředí k testování zvuků je, když se testuje nová aktivita.
Zbyněk Šemora napsal:... Já o novém balíku zvuků sndDlok opravdu nevěděl. Už vím a už je mám zapracovány. Takže tyto v TBP na DVD budou, ...
... budou jen engy vozidlel od 749 do 771, které už vyžadují sndDlok. ...
bob57_cz napsal:...a s novou verzí přeladěného binu už nemůžeme počítat.
Díval jsem se na to a asi s tím nepůjde nic udělat. V těch místech jsou vyhýbky a krychle závor jsou vždy ve vyhýbkách. Ještě zkusím znovu osadit a snad se strefím mezi. Mám na to 1 metr.folcek napsal:Chtěl jsem nahlásit že při průjezdu Velimí jsou na kolínském zhlaví závory nahoře ikdyž projíždí vlak a stejné se děje i v Malackách.