TSRE 5 verze 8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku

Icik

Pomocník strojvedoucího
Ahoj, na Elvasu zveřejnili nějací nadšenci z dev. týmu OR své změny v TSRE5, které se jim povedlo implementovat do původní verze 7. Nazývají to verzí 8 a postupně vydávají dílčí aktualizace. Je dobré, že se toho někdo chopil a začíná opět vývoj i v tomto šikovném nástroji.

Pro stažení každé nové verze TSRE5 je zapotřebí registrace na stránkách https://www.trainsim.com/forums/. Pak do vyhledávače napsat například TSRE a vyjede vám stránka s odkazy. Rychlost stahování je tedy jak před 30 lety, ale aspoň něco.

Přílohy

• 1.jpg
    1.jpg
    61.4 KB · Zobrazeno: 9
  • 2.jpg
    2.jpg
    106 KB · Zobrazeno: 11
  • 3.jpg
    3.jpg
    71.9 KB · Zobrazeno: 8
  • 4.jpg
    4.jpg
    100.2 KB · Zobrazeno: 10
Věřím, že tuhle hozenou rukavici využijí naši čeští stavitelé a celé se to bude posouvat dále. ;)

A co to umí navíc? Mě v tom editoru chybí jen zobrazení troleje, abych sloupy TV v obloucích mohl osazovat přesně podle zalomení drátu. A také kdyby bylo na kolejích viditelné, kde je trolej aktivní a kde se zobrazovat nebude. Pak by nebylo tolik chyb ve hře.
Jinak nemám připomínek. Možná kdyby ještě fungoval refreš jako v editoru MSTS. Když nakopíruji editovaný, vylepšený stejný objekt nebo jinou změnu, tak v MSTS stačí odskočit o určitou vzdálenost vedle a vrátit se zpět a změny jsou zobrazeny. V TSRE5 je nutné editor úplně zavřít a načíst znovu. Což zdržuje.

Chtělo by to link ke stažení třeba znovu opakovaný. Nebo klidně beru soubor do mailu, viz níže. zkusíme novinku.

Snad se nebude nikdo zlobit, ale dám sem odkaz na stažení TSRE 8.004. Je ve formě instalátoru. Jaké tam jsou změny, to nevím. Ať si to případný zájemce zjistí sám. Já používám mimo jiné aktivity editor pro testovací aktivity, který už nepadá. :)

Ještě se pozeptám, jak con editor rozliší a zobrazí model v podsložkách Openrails a OpenrailsCZSK, pokud jsou v modelu obě podsložky?

Ještě se pozeptám, jak con editor rozliší a zobrazí model v podsložkách Openrails a OpenrailsCZSK, pokud jsou v modelu obě podsložky?
Nerozliší. Složka OpenRailsCZSK je pro něj ta první, ve které hledá eng nebo wag. Pokud ho najde, použije tento. Pokud ne, hledá v OpenRails.
Je to stejné jako když nejprve hledal v OpenRails a pak teprve mimo složku.

Mě to nešlo stáhnout, když jsem měl fórum otevřené přes prohlížeč Seznam.cz. Když jsem zkusil fórum otevřít přes prohlížeč Google, a kliknul na odkaz, po deseti vteřinách se stahování spustilo.

Prosím prosím, čím to je způsobeno? V jednom TSRE Con editoru se to zobrazuje korektně a v tom novém nikoli, dělám já něco špatně? Předem díky. :)
vc f bv.jpg

Back
Nahoře