TSRE 5 verze 8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Evidentně každá verze editoru načítá parametry z jiného wag souboru. A v tom jiném wag souboru bude špatně zadaná délka v parametru Size poslední hodnota.
Máš ten vůz uložený v OpenRailsCZSK složce? Musíš to zkontrolovat. Já tento vůz nemám ve svém trainsetu. Odkud je?

Pecka, děkuji. Já to měl po staru ve složce Openrails. Teď to teda zase neumí najít ten starší, ale to nutně nevadí. :) Děkuji.

Dá se v TSRE5 8 kamerou nějak pohybovat nahoru a dolů? Protože ať dělám, co dělám, můžu se pohybovat jenom dopředu, dozadu a od stran. (V Navi Window je Camera na ose Y vždcky na 90)
Untitled 1.jpg

Dá se v TSRE5 8 kamerou nějak pohybovat nahoru a dolů? Protože ať dělám, co dělám, můžu se pohybovat jenom dopředu, dozadu a od stran. (V Navi Window je Camera na ose Y vždcky na 90)
Normálně myší, ale musíš o toho držet pravé tlačítko (na myši).

Tohle dělá nějaká klávesa. Já jsem občas o něco zakopl a také jsem nemohl ani nahoru ani dolů jen vodorovně. Pak jedině Exit a znovu načíst.

"The dot/period will unlock the camera.

It will also unlock by default if "lockCamera = false" is present in the Settings.txt file. "

Dá se někde stáhnout, ten TSRE5 8, co je na předchozí stránce? Protože ty odkazy od icika už nefungujou.

Back
Nahoře