Ještě jednou k Ex 544 Hutník

Zdravím - k tomu Hutníku: souprava by měla být označena "dan_321_ex544_hist_Nzm-PHA_M.con" a měla by vypadat nějak takto:
Zobrazit přílohu 37979
Upozorňuji, že je pravděpodobné, že jsem některé vozy Bai mohl nahradit a v originále mohly být použity jiné vozy. Jisté je, že šlo o Bai-ky.
Tak snad to pomůže...
Zdravím tě příteli já jen ještě k tomu Danovu EX 544 měl jsi plnou pravdu s těma vagonama já je vyměnil teda celou soupravu a jedu dál pára z ČB vymajzla a potkal jsem ji v Rostoklatech.Už jsem to chtěl vzdát jel jsem to 5× a nic až naposledy se podařilo.V těch vagonech je problém v tom že ony se sice v trainsetu objeví ale když si otevře Wiww a pak consist - units a v tom složení té soupraavy klikneš na jednotlivé vozy a mašiny tak by se v tom dolním obrázku měl na to příslušném kliknutém voze měl objevit červený rámeček což se v originál Danově soupravě nestane a tam je ten zakopaný pes.Pak je třeba vyměnit ty položky na kterých se rámeček neobjeví a dát tam jiné tak aby se na nich ten rámeček objevil .Měj se fajn a dík za radu.Ivoš

Zdravím - k tomu Hutníku: souprava by měla být označena "dan_321_ex544_hist_Nzm-PHA_M.con" a měla by vypadat nějak takto:
Zobrazit přílohu 37979
Upozorňuji, že je pravděpodobné, že jsem některé vozy Bai m
Souprava se ti musí normálně v ORCZ zobrazit, pokud nemáš ty někde chybu. Tyhle vozy mám vytestované v aktivitách. Normálně jedou. Je někde chyba u tebe, kde netuším.
Ahoj Danku já jen ještě k tomu Hutníku ten Venny měl s těma vagonama pravdu(už jsem mu napsal).Já je vyměnil teda celou soupravu jsem trochu pozměnil a eljhle pára zmizela a jedu dál a předjel jsem ji v Rostoklatech.Problém byl v tom že sice ta souorava se v trainsetu objevila celá ale když jsem pak kliknul na jednotlivé položky (vagony) tak u některých co pak v akt. nešly vidět se neobjevil červený rámeček na tom obrázku dole.Takže jsem to upravil a opravil za jiné položky (vagony) tak aby když jsem kliknul na přislušnou položku se na obrázku objevil rámeček a fachčí to.Měj se fajn Ivoš

Venny, tím to určitě nebude.

Tak tohle je zvláštní, budu se muset podívat na balík u Josefa, popřípadě jej vyměnit a poslat znova, jestli se tam něco nedodrbalo z moji strany.

Ahoj Danku vím že jsem otrava ale ňák mi ten tvůj EX 544/144 nedá spát takže bych měl ještě jednu kontrolní otázku?Po všech peripetiích (výměna parní soupravy v ČB, v Praze pak nevyskakovaly hlášky při posunech ale dovtípil jsem se)jsem úspěšně včas dojel do Svinova a tam konec stůj a stůj a pořád stůj i když jsem dojel včas ,zastavil pinklich na metr přesně nachystal vše dle pokynů a hovno.Nevíš kde a co by mohlo bejt špatně????Jinak akt. bezva.Měj se fajn a kdyby jsi měl někdy čas odpověz Ivoš

Furt nechápu ty hlášky v Praze. Ze svinova suneš zpět do Polanky a pak jedeš pčes vítkovice. Taky to je ve zprávě. TVL, proč vám ty zprávy nevyskakujou? Mně všechny jo.

Tak ty zprávy to taky nevím hlavně mi to nezačalo vyskakovat při příjezdu do Libněs s tím Sv. od Dobřichovic po odpojení soupravy kdy ,po odpojení od soupravy by měla vyskočit hláška a nic.Tak jsem počkal a na volno vyrazil a dojel do Vršovic a nějak jsem se dovtípil asi na po 3 že tam musím odpojit tu zdechlou 363 a čekat (ona se musí odpojit tak aby si ji ta žehlička co pro ni přijede mohla zapnout tzn. ne moc daleko a ne moc blízko)a tam by asi taky měla vyskočit hláška.Ale to se dá pochopit ale nevím proč po příjezdu do Svinova (jasně tam je hláška o sunutí) mě to tam dál nepustí nikam.Nevím ani v kolik by asi měl být odjezd čekal jsem v normálním čase cirka půl hodiny a nic tak jsem to zrychlil a taky nic.SJŘ je postavený přes Bohumín takže se to nedá nějak zkontrolovat.

Normálně, změníš směr a přehodí se opakovač, na volno suneš. Kur.a proč vám ty zprávy nevyskakujou nechápu.

Když změníš směr vzad, přehodí se sám.
Danku ještě jednou a naposled k Ex 544/144 poslušně hlásím že z toho Sviňova jsem se konečně asi na na pátý pokus hnul.Zkusil jsem zastavit na několika místech a zjistil jsem že aby se mi postavila casta na sunutí do Polanky je třeba zastavit až na konci nástupiště směr Bohumín(hláška o sunutí se objeví ať zastavíš kdekoliv ale cesta na sunutí ne).Nevím čím to ale u mne v PC tomu tak je.Jestli je to tím že každý PC má s vé dny nebo tím že jsem zastavil co nejblíž ke konci nástupiště nevím ale jede.Měj se fajn a tvoř dál Ivoš

Back
Nahoře