Zapadlá 1935

Zapadlá 1935? Jedině černobílá fotografie, případně jak se v těch časech často dělalo kolorovaná, jestli něco takového grafický program umožňuje...

Černobílá má víc ducha doby, ovšem z našeho pohledu. Ale i za první republiky byl svět barevný. Za mne tedy ta barevná, kdyby šlo ubrat trochu žluté na okrajích, tak by to mělo i punc kolorované fotografie. ;)

Rogersi, dobrý. Ale proč nepustit trochu červený barvy? :) ;)

Přílohy

• ml-historicke-pohlednice3_denik-galerie-800.jpg
    ml-historicke-pohlednice3_denik-galerie-800.jpg
    59.6 KB · Zobrazeno: 0
  • ml-historicke-pohlednice10_denik-galerie-800.jpg
    ml-historicke-pohlednice10_denik-galerie-800.jpg
    88.3 KB · Zobrazeno: 0
  • ml-historicke-pohlednice12_denik-galerie-800.jpg
    ml-historicke-pohlednice12_denik-galerie-800.jpg
    88 KB · Zobrazeno: 0
  • ml-historicke-pohlednice13_denik-galerie-800.jpg
    ml-historicke-pohlednice13_denik-galerie-800.jpg
    85.9 KB · Zobrazeno: 0
Zdravím všechny tvůrce,autory,projektnaty apod. Všechno krásné super,bezva ale kdy už se dočkáme zase nějaké aktivity na této super trati????

Tak malý opožděný dárek pod stromeček. Není to ještě finální verze, ale myslím si , že na seznámení s tratí to bude stačit. Snažil jsem se ještě poladit zimní textury, aby to bylo příhodné tomuto období. Někde jsem použil prozatimní zimní textury, aby vše odpovídalo zasněžené krajině.
Trať je stále ve výstavbě, takže časem budou další vychytávky. Zde je odkaz na stažení Zapadlá 1935
Počet stažení je omezený. Trať je zatím bez aktivit ! :)

Zbyňku, né každý používá platby přes internet. Tohoto druhu.
však pak je to za 50. Ale stále ne zničující. Jako důchodce mohu konstatovat, že v tomto věku už člověk neplánuje, jak si zařídit bejvák a kam investovat, ale jak důstojně dožít. Ale většina má potomky a ti jim určitě za 40 trať stáhnou. A jako dárek na vánoce, značka ideál.

O víkendu jsem doma a bude čas, stačí poslat přes Úschovnu včetně případného popisu a zveřejním.
Ahoj. Děkuji, že jsi se ozval a udělal nabídku k umístění. Tohle si musí rozhodnout autor tratě Rogers, já jsem jen nadhodil variantu řešení. Návrh jsem zde nadhodil právě proto, že vím, že nikdy nebyl problém s umístěním tratí a né jen jich, na tvém webu, za což velký dík. A myslím si, že by tahle varianta byla lepší, než trať cpát někam na Google disck. Ale tohle nechť opravdu zváží Rogers.

Dear Sirs! I just downloaded this fictional level, but I can't find any missions for it. Is it available somewhere, or can I just wander around freely?

Back
Nahoře