Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdravím, ta černobílá má víc docha dobyTak mi to nedalo a vytvořil jsem novou úvodní obrazovku - load. Udělal jsem dvě verze, barevnou a černobílou. Nevím pro kterou se rozhodnout...Zobrazit přílohu 40996Zobrazit přílohu 40997
S tímto úložištěm nemám žádnou zkušenost. Spíš bych preferoval nějaké české, nebo ověřené úložiště s jasně danými podmínkami.Zkus to vymyslet třeba přes https://filetransfer.io/ Úschovna to zpoplatňovala vždycky nad 30 stažení...
Ale zase těch 40 Kč nikoho nezruinuje. Každé úložiště něco stojí. Onedrive s Office každý rok 1900Kč, Active 24, tam to platím dvouročně a také je to pár tisíc. Tedy bych to neřešil. I těch 40 Kč je zadarmo.Tak úschovna to zpoplatnila
však pak je to za 50. Ale stále ne zničující. Jako důchodce mohu konstatovat, že v tomto věku už člověk neplánuje, jak si zařídit bejvák a kam investovat, ale jak důstojně dožít. Ale většina má potomky a ti jim určitě za 40 trať stáhnou. A jako dárek na vánoce, značka ideál.Zbyňku, né každý používá platby přes internet. Tohoto druhu.
O víkendu jsem doma a bude čas, stačí poslat přes Úschovnu včetně případného popisu a zveřejním.A proč neoslovit admina tohoto webu
Ahoj. Děkuji, že jsi se ozval a udělal nabídku k umístění. Tohle si musí rozhodnout autor tratě Rogers, já jsem jen nadhodil variantu řešení. Návrh jsem zde nadhodil právě proto, že vím, že nikdy nebyl problém s umístěním tratí a né jen jich, na tvém webu, za což velký dík. A myslím si, že by tahle varianta byla lepší, než trať cpát někam na Google disck. Ale tohle nechť opravdu zváží Rogers.O víkendu jsem doma a bude čas, stačí poslat přes Úschovnu včetně případného popisu a zveřejním.