Zapadlá 1935

Tak budu muset komplet přepracovat aktivitu
Hmm, tak tohle nepůjde, bo mi pak nebude sedět řazení soupravy z Kamenice, kde vycházely vozy se dřevem pro Tisovec, jako první a "zetka byla za nimi. A zde bych musel přidat posun navíc a to opravit nadefinované trase nelze, jen udělat celou trasu hráče znova... Takže přehození nakládacích míst v Zapadlé je totální smrt. :)

Tak budu muset komplet přepracovat aktivitu seznávacího manipuláku i s nakládkou dřeva v Zapadlé. Naštěstí tam nemám zaznačení kolejí. Ale vypadá to fakt suprovně.
Raději Dane ještě chvíli s tím předěláváním počkej... :-) Možná budou k dispozici i oplenové vozy - cosi se rýsuje :-) Máš pravdu, je to paráda!

Aby to nebylo tak jednoduché, trošku jsem ještě přebudoval ŽST Zapadlá. Někomu, asi přivodím infarktový stav, ale teď si myslím, že možností posunu ve stanici je více. :)Zobrazit přílohu 39173Zobrazit přílohu 39174Zobrazit přílohu 39175Zobrazit přílohu 39176Zobrazit přílohu 39177
Ještě jednou bravo!!! Dan bude mít zpět svou nakládací kolej (a víc místa - není skladiště) a sklad je na té správné straně vedle staniční budovy.

Rodící se stavební dispozice lázeňského městečka je bezvadná - velké budovy (viz poslední obrázek) a rozsáhlá parková úprava mají celkem reálnou úroveň. Typicky např. Lázně Kynžvart, Konstantinovy Lázně, Lázně Libverda, částečně i Luhačovice a mnohé další regionálního významu. ;) :)

Rodící se stavební dispozice lázeňského městečka je bezvadná - velké budovy (viz poslední obrázek) a rozsáhlá parková úprava mají celkem reálnou úroveň. Typicky např. Lázně Kynžvart, Konstantinovy Lázně, Lázně Libverda, částečně i Luhačovice a mnohé další regionálního významu. ;) :)
Ano, začíná to dostávat grády...:-)

Ve stanici Lázně Březová dokončeno depo pro parní trakci. Udělat popelovou jámu byl docela zážitek. Zajímavá zkušenost s editorem TSRE5 a otvorem do terénu. Když jsem udělal otvor do terénu, nešel mi osadit na popelovou jámu objekt pickup "zbrojení vodou". Takže vše jsem musel udělat znovu a objekt pickup osadit, ještě před uděláním otvoru do terénu. Lázně Březová pohled 3.jpgLázně Březová depo 1.jpgLázně Březová depo 2.jpg:)

Ve stanici Lázně Březová dokončeno depo pro parní trakci. Udělat popelovou jámu byl docela zážitek. Zajímavá zkušenost s editorem TSRE5 a otvorem do terénu. Když jsem udělal otvor do terénu, nešel mi osadit na popelovou jámu objekt pickup "zbrojení vodou". Takže vše jsem musel udělat znovu a objekt pickup osadit, ještě před uděláním otvoru do terénu. Zobrazit přílohu 39409Zobrazit přílohu 39410Zobrazit přílohu 39411:)
Tady má ta výtopna daleko větší šmrnc, než ta původní v Zapadlé ;) A nové perony od Vašeho kolegy té stanici také ostudu nedělají, stejně jako ty opršené ploty namísto původnách holandsky bílých... - parádní práce, pánové!! :)

Back
Nahoře