Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono je to ve hře naopak kratší, než v reálu https://forum.msts.cz/index.php?threads/6464/post-248312Mám dojem, že z jedním z důvodů, proč kdysi Martin spojku Valmez - Púchov na 321 odpískal, by byly příliš velké vzdálenostní a obloukové odchylky od reality, náročné na korekci. Ale počin by to byl bezesporu přínosný.![]()
Však taky snad nikdo nepočítá s tím, že bude zítra postaveno.A jinak teda nechci kazit vaše nadšení, ale asi zapomínáte, že ta trať je placená, takže i kdyby se mi to nakonec povedlo propojit, nemůžu trať vzít a hodit někam ke stažení. Teoreticky bych snad mohl to co jsem postavil vydat jako nějakou "Aktualizaci 30" pokud by s tím autor trati neměl problém. Nicméně tohle jsou hodně vzdálené problémy, když jsem zatím akorát položil koleje na Vsetín a postavil zhruba 2 kilometry trati za Valašským Meziříčím.

A to je vlastní textura? Protože já jsem jednou omylem zmenšoval texturu terénu namísto 1024x1024 rozměr 2048x2048 a také se to ve hře nezobrazilo.Jak už jsem psal, dělá to všude, kde jsem použil tu tmavězelenou texturu