Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dám ti návod, protože by tu bylo dalších X zpráv o ničem.Dá sa nejak spraviť aby som mohol sa spawnut vo vrutkach ? Či musím tam dojist po svojom na predrobenej trati Žilina-Banska Bystrica....trať 321
Rozhodně přesnější a kratšíNež se tady potit s nějakým sáhodlouhým textem,
ano, je jednodušší stáhnout, co ale „laik“ s 45pg návodem...je jednodušší stáhnout kompletní překlad návodu pro TV
Ve stahování. K pochopení velká brzda pro „laika“.Hotovo, elegantně, rychle...![]()
Až bude mít zájem se v tom pořádně vyřádit, může si pročíst a naučit celý návod z tkanlokopage.Navíc jsou zde odpovědi na další otázky, související s tvorbou trasy.
Je to prča, to jo.Co to zase je? Soutěž o nejdelší název vlákna?
Samozřejmě, že je na něm co s tím udělá, leč se divím, že soudíte, respektive to byla rada pro něj, napsaná do detailu pro „lajka“.Goetterdaemerung: co si s tím uživatel udělá, je jeho věc. Já mu nic nevnucuji. Připadá jako problém někomu jinému přečíst a orientovat se v návodu o délce 45 stran nebo jen tobě? Nech to na něm...Jestli něco nechápeš ty, neznamená to, že to činí problém jiným.
A přesně koho? To já mohu napsat o tobě.Opět ses pasoval do role nevyžádaného mluvčího,
To jsi taková citlivka, že ti přijde vše jako napadání?P.S.: Až budeš zase někoho trapně napadat,
...legální... no já ti to nezakazujiže blbě píše tvůj božsky soumračný nick, měl bys vědět (a očekával jsem to, bohužel), že zápis německých znaků za pomoci spřažek je legální a gramaticky správný
Ovšem já zapomněl, že tvůj mobil to nezná a na klávesnici to pravděpodobně neumíš. Na Nokii 3310 by ses těžko připojil, takže ten také nemáš a a žrout času to také nenía používá se tam, kde se z různých důvodů nedá použít umlaut.
Já program mám kdyby něco, jen jsem okem zavadil na to, co nového tu je.Potom je naprosto běžné, že např. známá elektrotechnická firma MÖLLER používá rovnocenný tvar MOELLER. A třeba důležité slovo "änderung" lze zapsat jako "aenderund" a tak dále o IT nemluvě). Dokonce překladače na to reagují správně...
Měj se krásně při studiu návodu k TV a zdárně pronikej do tajů německé gramatiky. Program na víkend jako stvořený.