Trať 310 MP ( Ostrava Svinov - Opava Východ)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Howky
  • Datum začátku Datum začátku
No verzi tratě mám teď tu nejnovější co jsi vydal 6.6.12/25 a aktivitu tu tvou co jsi taky vydal "opavské lokálky"ale i u OS 3408 mi to dělalo taky. tak nevím a jinak jedu to OR CZSK 1.9.550
Pokud jsi trať i Global nainstaloval samostatně, nemůže ti to dělat bordel. Tečka.

Pokud jsi trať i Global nainstaloval samostatně, nemůže ti to dělat bordel. Tečka.
Jak píšeš vše jsem tak udělal ale bacha Titanik byl taky nepotopitelný a jak dopadl aha!!!!!!???Já si dal tu samou soupravu ve volné jízdě a zkusil nahrát s uložené pozice a jde to normálně???
Je třeba si uvědomit, například, že aktivita pro trať 090 z projektu BP nikdy NEBUDE fungovat na stejné trati projektu 321 a vůbec ne na Tygyho 090. ;)

Jak píšeš vše jsem tak udělal ale bacha Titanik byl taky nepotopitelný a jak dopadl aha!!!!!!???Já si dal tu samou soupravu ve volné jízdě a zkusil nahrát s uložené pozice a jde to normálně???
No chápu a slibuji že už se v ničem nebudu šťourat i když jsem to ani nedělal jen jsem otevřel hubu s blbým dotazem ale teď mne zajímá proč mi nejde na nově vydané trati 310 u nově vydané akt opavské lokálky nejde najet akt. s uložené pozice když s volné jízdy to jde???

Netuším, co se ti kde mrví, aktivity prošly testy a né jen u mne. Nikdo problém neměl. Holt přijeď na sraz do Hradce a tam to můžem zkouknout. Víc ti s tím asi nikdo nepomůže. Ještě jediné, co mne napadá, nechabí ti nějaké cesta k inc. u 810 a přívěšáků?

Netuším, co se ti kde mrví, aktivity prošly testy a né jen u mne. Nikdo problém neměl. Holt přijeď na sraz do Hradce a tam to můžem zkouknout. Víc ti s tím asi nikdo nepomůže.
Je mi to jasné ty schválně děláš že nevíš aby jsi mne donutil přijet do Hradce a mohl mne tam ožrat jsi zločinec a proto se tam chystám už jen proto aby pak byl chytřejší i když o tom pochybuju že v mém věku by se to zlepšilo.Jinak to bude nějaká pičovinka proč to nejde když s volné jízdy to jde a v tom vyskakovacím okýnku co se objeví před najetím suložené pozice je to normální.???

No, je možné. že jsem pozapoměl na údaje v inc pro 810 a 010 pakc pro ORCZ. Teď mne to napadlo, ale tam jsou vlastně vozy od RicaraCZ a ty je nepoužívají. fakt nevím... Na slezině to dáme dokupy.

No, je možné. že jsem pozapoměl na údaje v inc pro 810 a 010 pakc pro ORCZ. Teď mne to napadlo, ale tam jsou vlastně vozy od RicaraCZ a ty je nepoužívají. fakt nevím... Na slezině to dáme dokupy.
V mašině ani vagonech to není.Dělá to i u OS 3408 a tam je M262 posílám foto.No snad dorazím na to párty !obra 1.jpegobra2.jpeg

Aktivity na 310 by možná mělo jít použít, ale jen ty, kde nemáme upraveny koleje oproti origo 310 :)

Zkouším tu Os3408 s M262 a vše je ok. I po načtení. Ivošův problém vypadá jako popletený Global.
Dej sem výpis z logu, ať se můžeme kouknout.
Ahoj moc díky je to možné že dylina jsem já a si myslím že by Eso jako je Dan něco posral akorát jsem zjistil že ten porblém se vyskytuje u všch teda u těch co jsem zaím zkusil se ta sam chyba vyskytuje i u jiných akt. značené DJ např.na trati BP pálavský okruh,na 321 PN 66041 1a3 díl kromě 042 tam teda ne i když jsem zkusil jen jednu.Taky jse zkusil i starší akt od jiných tvořitelů a tam to jede vše OK.Prostě jen u těch akt. co jsem stáhnul v poslední době z inovovaných "Moje Vláčky" Nevím co to je logo tak posílám jen co si myslím že by tě mohlo zajímat.Jo je možné a asi určitě že jsem něco podělal při instalaci toho nového Globalu pro 310 jink v ničem jiném kromě Globalu a trati 310 jsem s ničím neoperoval.Posílám a kdyby to nebylo ono nasměruj mne prosímicik.jpgicik1.jpg

Nic proti, ale jste ve špatném vlákně. Tohle je vlákno pro trať od Howka ne od PepaHa. Tedy na jakou jsi to Ivo vlastně instaloval trať.

Ivoši, tohle na dálku asi nevyřešíš s nikým. Vem na slezinu comp a tam ti s tím můžem pomoct. Jinak to prostě asi nepůjde.

Nic proti, ale jste ve špatném vlákně. Tohle je vlákno pro trať od Howka ne od PepaHa. Tedy na jakou jsi to Ivo vlastně instaloval trať.
Ahoj já si to přečetl až teď trochu mám komu a kam to poslat,zmatek já odpověděl na Icikův dotaz tak nevím kam do došlo to víš dědek.Já to instaloval na 310.Napřed jsem si stáhnul z "Moje vláčky" trať 310 +global a na radu Dana obojí dal pryč a nainstaloval to stažené a pak to začalo blbnout viz výše uvedené.Bohužel blbne to jen u akt DJ???I na BP.321.

Back
Nahoře