Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud jsi trať i Global nainstaloval samostatně, nemůže ti to dělat bordel. Tečka.No verzi tratě mám teď tu nejnovější co jsi vydal 6.6.12/25 a aktivitu tu tvou co jsi taky vydal "opavské lokálky"ale i u OS 3408 mi to dělalo taky. tak nevím a jinak jedu to OR CZSK 1.9.550
Jak píšeš vše jsem tak udělal ale bacha Titanik byl taky nepotopitelný a jak dopadl aha!!!!!!???Já si dal tu samou soupravu ve volné jízdě a zkusil nahrát s uložené pozice a jde to normálně???Pokud jsi trať i Global nainstaloval samostatně, nemůže ti to dělat bordel. Tečka.
Je třeba si uvědomit, například, že aktivita pro trať 090 z projektu BP nikdy NEBUDE fungovat na stejné trati projektu 321 a vůbec ne na Tygyho 090.![]()
No chápu a slibuji že už se v ničem nebudu šťourat i když jsem to ani nedělal jen jsem otevřel hubu s blbým dotazem ale teď mne zajímá proč mi nejde na nově vydané trati 310 u nově vydané akt opavské lokálky nejde najet akt. s uložené pozice když s volné jízdy to jde???Jak píšeš vše jsem tak udělal ale bacha Titanik byl taky nepotopitelný a jak dopadl aha!!!!!!???Já si dal tu samou soupravu ve volné jízdě a zkusil nahrát s uložené pozice a jde to normálně???
Je mi to jasné ty schválně děláš že nevíš aby jsi mne donutil přijet do Hradce a mohl mne tam ožrat jsi zločinec a proto se tam chystám už jen proto aby pak byl chytřejší i když o tom pochybuju že v mém věku by se to zlepšilo.Jinak to bude nějaká pičovinka proč to nejde když s volné jízdy to jde a v tom vyskakovacím okýnku co se objeví před najetím suložené pozice je to normální.???Netuším, co se ti kde mrví, aktivity prošly testy a né jen u mne. Nikdo problém neměl. Holt přijeď na sraz do Hradce a tam to můžem zkouknout. Víc ti s tím asi nikdo nepomůže.
To by ale muselo dělat problémy všem. Jestli jsem to správně pochopil.No, je možné. že jsem pozapoměl na údaje v inc pro 810 a 010 pakc pro ORCZ. Teď mne to napadlo, ale tam jsou vlastně vozy od RicaraCZ a ty je nepoužívají. fakt nevím... Na slezině to dáme dokupy.
V mašině ani vagonech to není.Dělá to i u OS 3408 a tam je M262 posílám foto.No snad dorazím na to párty !No, je možné. že jsem pozapoměl na údaje v inc pro 810 a 010 pakc pro ORCZ. Teď mne to napadlo, ale tam jsou vlastně vozy od RicaraCZ a ty je nepoužívají. fakt nevím... Na slezině to dáme dokupy.

No je mi to jasné to je finta abych dorazil na sobotní párty a zůčastnil se chlastorgíí beztak a spronzornul místní záchytku.Asi by nebylo naškodu zůčastnit se v sobotu školení v Hradci Králové.![]()
Detailisto...Určitě. Trakce (přepínač Neutrál/Jízda) se zapíná až těsně před rozjetím.![]()
Zkouším tu Os3408 s M262 a vše je ok. I po načtení. Ivošův problém vypadá jako popletený Global.V mašině ani vagonech to není.Dělá to i u OS 3408 a tam je M262 posílám foto.No snad dorazím na to párty !Zobrazit přílohu 46975Zobrazit přílohu 46976
Ahoj moc díky je to možné že dylina jsem já a si myslím že by Eso jako je Dan něco posral akorát jsem zjistil že ten porblém se vyskytuje u všch teda u těch co jsem zaím zkusil se ta sam chyba vyskytuje i u jiných akt. značené DJ např.na trati BP pálavský okruh,na 321 PN 66041 1a3 díl kromě 042 tam teda ne i když jsem zkusil jen jednu.Taky jse zkusil i starší akt od jiných tvořitelů a tam to jede vše OK.Prostě jen u těch akt. co jsem stáhnul v poslední době z inovovaných "Moje Vláčky" Nevím co to je logo tak posílám jen co si myslím že by tě mohlo zajímat.Jo je možné a asi určitě že jsem něco podělal při instalaci toho nového Globalu pro 310 jink v ničem jiném kromě Globalu a trati 310 jsem s ničím neoperoval.Posílám a kdyby to nebylo ono nasměruj mne prosímZkouším tu Os3408 s M262 a vše je ok. I po načtení. Ivošův problém vypadá jako popletený Global.
Dej sem výpis z logu, ať se můžeme kouknout.

Ahoj já si to přečetl až teď trochu mám komu a kam to poslat,zmatek já odpověděl na Icikův dotaz tak nevím kam do došlo to víš dědek.Já to instaloval na 310.Napřed jsem si stáhnul z "Moje vláčky" trať 310 +global a na radu Dana obojí dal pryč a nainstaloval to stažené a pak to začalo blbnout viz výše uvedené.Bohužel blbne to jen u akt DJ???I na BP.321.Nic proti, ale jste ve špatném vlákně. Tohle je vlákno pro trať od Howka ne od PepaHa. Tedy na jakou jsi to Ivo vlastně instaloval trať.