Ahoj, hoši, včera jsem si dal práci v práci a zjišťoval vše ohledně spaní. Tedy mám pro vás špatnou zprávu a to, že si připlatíme než bylo minule. Tedy ten kdo bude chtít, může s náma jít vedle do toho velkého domu, jen budu potřebovat kdo všechno s tim souvisí a to se budu muset zeptat přímo na recepci, zda v tom 4lužáku jde nastavit každá postel zvlášť. Jinak máme smůlu, jde o rodinné apartmá s manželskou postelí a dvěma přistýlkama, ala rozkládácí gauč. Cena toho 4lužáku aktuálně je 2451 Kč včetně snídaně. Za 2lužák 1485 Kč.
Cenově to vychází na stejno s jiným penzionem, kde jsem byl s Lukášem naposled, ale tam není snídaně. Další je o chloupek levnější, ale až nahoře u kulaťáku. Jde o docházkovou vzdálenost. Určitě je levnější spaní v Praze možno sehnat, ale já i ostatní se nebudeme chtít trmácet někam jinam. Copak já, já budu autem, protože tu jeden člověk bude chtít vzít strojovnu + budu brát proviant. podotýkám, že pojedu s Lukášem a Danem z Hradce a jedno místo máme volné a opravdu Zbyňku pro tebe nepojedu.
ArB zapomeňte jako bylo naposled, ono se něco změnilo a už se toho tolik v okolí není a když tak te 1 2 postele.
Kolej nedaleko, také zapomeňte, po rekonstrukci se již nenabízí pro externisty přespání, pokud nemáte určitý pas.
Dále co se týká jídla, tady bych se zkusil vrátit na původní restauraci, protože navštěvovaná restaurace u Topolů už minule byla dost drahá a s minimálním výběrem jidel a do teď se nic nezměnilo. Tedy restaruce na Barikádách by byla naše cílovka pro obědy a večeře. Eventuálně jako naposled jsem v neděli došel do čínské restaurace a donesl co kdo chtěl.
Prosím tedy do SZ napsat zda chcete noclech, svačinu, oběd, večeři, či i v neděli se dá oběd v restauraci.
Sál je dohodnut a to vždy od 8h a v neděli do 15h.