17. setkání MsTs, OR, ORCZ podruhé.

Přijedu a chci zajistit

• Hlasovalo členů
    17
Ahoj, děkuji za odpověď, no snad doufám, že všichni vědí, že v hotelu se zasadně co, chováme slušně, co kdyby náhodou příští rok zas, že Dane, Pepine.
Není pravda na hotelovém pokoji:
1. se vyhazuje televize z okna.
2. se chlastá a v mojem věku už další varianty, kur.y na pokoji, neplatí, tak ta flaška Rumu stačí. :cool:
Zeptej se Ozzyho, Lemmyho a dalších rockérů... :):):):):):):)

já Vás hoši znám to by to zase dopadlo
No právě, já také i když jsem s kolektivem spal asi jen dvakrát. Naposledy jsme seděli v nějaké hospodě a já už to pivo opravdu neměl kam lít. :) Ale do ostatních to přitom nekonečně teklo jako do žumpy. To už bylo u mě na sílu "a kdy už půjdeme konečně domů" :) . Ale klíč od ubikací byl společný, tak jsem musel vydržet až hospoda zavře a kolektivu nezbylo nic jiného než se odebrat na ubikaci. Jo kdyby byl nějaký spolubydlící, který slušně vypije 3, max 4 piva a jde se spát, tak bych o druhém dni i uvažoval. A také by to chtělo vědět, kam se večer půjde.

Neškodilo by rozšířit anketu:
Večer vypiji:
1. vše co teče dokud lokál nezavřou a pokračování na pokoji.
2. max 4 piva a jít spát.

A podle toho rozdělit pokoje. :) Já jsem 2

Prosím tě, Alcapone zase kecá... :) Minule v Praze jsme dali s Taxem panáka a já usnul jako miminko, jako jeden z prvních. A v Bratislavě, jsem taky zalomil brzo. :)

Kluci zjišťuji jak s jídlem, no asi nám nic jiného než zase u Topolů nezbyde. Koukněte se prosím u nich na jídelní lístek ať nejste zaskočeni. Přepis z emailu od kluků z DDM.

Ahoj.

Nápady na něco jinačího, než u Topolů, aby to bylo blízko.

Jídelna v Kauflandu - asijské bistro
Restaurace Na Barikádách - roky už tam nechodíme, protože jsou okolo lepší, https://mapy.cz/s/lohunedohe
Jídelna, o které toho moc nevíme https://mapy.cz/s/nubakazahe
Pivnice U Švejka - pro někoho tradiční podnik, pro jiného tradiční pajzlík, ale má to svoji atomosféru už roky a na jídlo se tam dá zajít, https://mapy.cz/s/nubakazahe
Asijská resturace, kam občas kluci od nás rádi zajdou na jídlo https://mapy.cz/s/fagoregope
U Pětníka - dejvický standard a mnoho hezkých vzpomínek, https://mapy.cz/s/nahabojafo
Jestli Vám nesedí ceny U Topolů, tak nevím. My jsme tam téměř vždy spokojení, ale občas to má svoje mouchy jako všude. Pokud bych někam měl vzít rodinu nebo partu přátel, tak volím mezi Topoly a Pětníkem.

V.

Hlavně dejte vědět termín uzávěrky. A také i to vlezné do prostor něco bude stát. Tak kolik, kolik ? :) A na jaký účet poslat. Hoďte do ankety QR kód. Také bude potřeba u Topolů rezervovat určitý počet míst. Na sobotu určitě přijedu, ale jestli do neděle, nejsem rozhodnutý. Kolik bude stát ten hotel? Jen aby člověk věděl, jak velké prasátko má rozbít. :)
Kdybych tam spal, tak se počítá s večeří, tedy svačinka by byla už bezpředmětná. A také by bylo dobré vědět, kam by se šlo na pivo. Já se pak nějak rozhodnu.

Chlapi, já bych volil Topoly nebo Pětník. S jídlem je to tak, že:
- levný není k žrádlu,
- drahý je výborný,
nebo
- drahý není k žrádlu.
A jestli se toho U Topolů a U Pětníka moc nezměnilo, tak se tam draze najím dobře. A já se radši draze najím dobře, než levně blbě v pajzlu.
Vždyť člověk nechodí debužírovat do restaurace každý den, aby ho to pro jednou zruinovalo.

Nic se nezměnilo, porovnal jsem obě a cenově jsou na tom stejně, jen Pětník o blok dále.
Uzávěrka do konce ledna. Mě na ruku. Popřípadě pak na slezině dám QR kod. Neboj na vše se myslí. Hotel je podle obsazenosti, počítej zhruba 650 Kč, vlezné také kolik se nás sejde, hodinová taxa je 350 Kč a to bych bral jako vlezné. Večer zas u Topolů, ale jak řikám tohle je na dobrovolnosti, ja jsem si večeři vybral + 2 pivka a padla. Já klidně oběd v neděli oželím u Topolů a zajdu k čiňanovi pro něco. Já byl minule spokojen. Jen si v sobotu vezmu u číňana jidelák, ať jim pak zavolám dopředu. Minule to byl mazec, asi 10 jídel.

Dovoz jídla se dá taky objednat ne :D Případně svačinky z domu :D

Když to klapne, dovezeme do Prahy malou zajímavost pro účastníky :)

Právě nad dovozem jidla jsem přemýšlel, ale právě to pivo k tomu si nedáš, leda nealko.

Vždyť člověk nechodí debužírovat do restaurace každý den, aby ho to pro jednou zruinovalo.
Tohle je správný názor.
Ale nezapomenu na úplně první slezinu, kdy tam byl jeden uživatel někde z Moravy, na oběd s námi nešel, ale měl plnou kabelu jídla na cestu.
Jako nechat si jídlo přivézt, to se snad dá jen pizza. Ta když vystydne, tak to nevadí. Ale to patlála patlála kolem stolu, ne opravdu nebrat. Pak by po nás musela přijít úklidová firma a ve finále by to vyšlo dráž než si dát někde luxusní oběd i s obsluhou a příborem.

Čaute!
Určitě dorazím. Protože jsem nějakou dobu v Praze bydlel (a sice na Břevnově, kousíček od hotelu Pyramida (to je to Oreo)), je ještě možnost bydlet na kolejích na Strahově. Takový ty baráky naproti stadionu. Je to mega levný (asi 150-200 za noc nebo tak) kdyby to někoho zajímalo. Samozřejmě snídani vám nepřinesou na pokoj, ale dáte si ji u místního Vietnamce (v areálu), třeba něco jako rohlík se šunkou anebo můžete jít třeba do hospody někam na Bělohorskou, tam je jich hodně a všechny jsou cajk. Dražší, protože Praha a protože Břevnov je malinko prominentní čtvrť, má tam dům i tomio, takový ty trubky.
Ale ubytování na všech kolejích je potřeba řešit co nejdřív.
Pak mě ještě napadá jedna věc, někteří o mě víte, že se částečně živím leteckými simulátory. Je tu možnost navštívit i tuto atraktivní atrakci, ale je to v Liberci. Tak by se to muselo nějak zorganizovat. Pro neznalé máme simulátor DC-9 a MiG-21. >> www.realsim.cz
Rád vás všechny uvidím :)

Ja jen objednám ty lidi co chcou vedle v hotelu, není to povinost, kdo se chce trmácet jinam, není problém.
Tady máš lidí co zajímá i letectví, že Lukáši, Pikku. O tomhle se může pokecat na sraze, ale s timhle počítej tak na podzim.

Back
Nahoře