poison
Pomocník strojvedoucího
poison se možná nasadí na sobotu, uvidím jak to bude s časem, nocleh neplánuju, já Vás hoši znám to by to zase dopadloTak už 8, kluci nevíte co Poison.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
poison se možná nasadí na sobotu, uvidím jak to bude s časem, nocleh neplánuju, já Vás hoši znám to by to zase dopadloTak už 8, kluci nevíte co Poison.
Ahoj, děkuji za odpověď, no snad doufám, že všichni vědí, že v hotelu se zasadně co, chováme slušně, co kdyby náhodou příští rok zas, že Dane, Pepine.poison se možná nasadí na sobotu, uvidím jak to bude s časem, nocleh neplánuju, já Vás hoši znám to by to zase dopadlo![]()
Není pravda na hotelovém pokoji:Ahoj, děkuji za odpověď, no snad doufám, že všichni vědí, že v hotelu se zasadně co, chováme slušně, co kdyby náhodou příští rok zas, že Dane, Pepine.
No právě, já také i když jsem s kolektivem spal asi jen dvakrát. Naposledy jsme seděli v nějaké hospodě a já už to pivo opravdu neměl kam lít.já Vás hoši znám to by to zase dopadlo
Jako vždy specialita u ČDA te co. Nějaká specialita ČD.
Tam se nesmí pít pivo. Tedy ne, děkuji.Dovoz jídla se dá taky objednat ne
Tohle je správný názor.Vždyť člověk nechodí debužírovat do restaurace každý den, aby ho to pro jednou zruinovalo.
Kalkulačky myslíš? To zase nebaví měZrovna MiG a ani DC-9 mě neberou, taková A350 nebo B789 to jsou jiné letadla.