Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, všechny stromy mají nad sebou čáry a ve všech tratích. To je dáno tím, že model je řešený alfou, tedy jsou vidět duchy.Další kosmetická chybka, jsou stromy, co mají nad sebou čáry.
Návěstidlo doplněno, žádné skryté, mělo tam normálně stát.Ostroměř, směr Jičín, předposlední nástupiště, chybí odjezdové návěstidlo. Asi skryté.
Zobrazit přílohu 40738

Nic, nestíhá ti comp, nebo máš nezaškrtlé v OR zobrazováni DDS souborů. Není chyba tratě, ale někde na tvém PC.V Ostroměři mám šedou budovu a ve Staré Pace se mi nezobrazují nástupiště ve směru do Nové Paky. Nevíte co s tím?

Jinak děkuji za radu, co mám a nemám dělat.Dane, už jej tolik netrap. Vždyť je to první verze. On tam nemá ani označené nákladní koleje, nikde. Tady zatím aktivitu neuděláš. Jen si to projeď ve volné jízdě...
Tak jednoduchou pro jízdu osobních vlaků asi uděláš. Ale nemůžeš dělat úkoly jako připojovat nebo odpojovat vozy. Tedy jestli nepoužíváš AI a tedy označení kolejí už nepotřebuješ.Aktivitu už pomalu mám na vydání