Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bohužel poškozená databáze, jednou při ukládání se stala nečitelnou, pak jsem musel nahrát zálohu a místo výhybky tam zůstal viset rovný díl, který nelze odstranit.Ahoj.
Proč nemám v editoru tu poslední kolej? V ORCZ pak je.
Zobrazit přílohu 40854Zobrazit přílohu 40855

To je vlastnost všech tunelů na trati, nevím jak udělat aby se ztmavila kabina.Tunel za Policí nad Metují, neztmavuje kabinu:
Zobrazit přílohu 40875
To je snad ten AmbientSound který vytváří samotné ORCZ/SK nechápu jakou to má spojitost s konkrétní tratí.Dám to i sem, aby to nazapadlo a RicarCZ to mohl případně použít.
Ricarova trať 042 je bezva, ale vadí mi tam ty zpívající ptáčci, kteří nezavřou zobák ani v zimě a ani v noci.
Proto jsem vytvořil nové modulační funkce, které jsou schopny upravit hlasitost nebo úplně utlumit nevhodné zvuky ve streamu pro dané roční období nebo denní dobu.
Jedná se o SeasonsControlled a DayTimeControlled. Jak název napovídá, první skrývá pod čísly 0 - 3 roční období. 0 je jaro, 1 léto, 2 podzim a 3 zima. Druhý je pro denní dobu a čas se zapisuje například takto: 12:30 je 12.50.
Kód:Stream ( Priority ( 6 ) Volume ( 1.6 ) Triggers ( 1 Initial_Trigger ( StartLoop ( 1 File ( "ColdWind.wav" -1) SelectionMethod ( SequentialSelection ) ) ) ) VolumeCurve( SeasonsControlled CurvePoints ( 4 0 0.00 1 1.00 2 0.00 3 1.00 ) Granularity ( 0.10 ) ) VolumeCurve( DayTimeControlled CurvePoints ( 8 0 0.00 3 0.50 6 0.75 9 1.00 12 1.00 15 0.00 18 0.00 21 0.00 ) Granularity ( 0.10 ) ) )
Pokud nelze, neva, ona je xaskládaná pražcema a bordelem, tak tam popř. narovnej pražce a je to.Bohužel poškozená databáze, jednou při ukládání se stala nečitelnou, pak jsem musel nahrát zálohu a místo výhybky tam zůstal viset rovný díl, který nelze odstranit.Zobrazit přílohu 40893
Používat tunelové koleje.To je vlastnost všech tunelů na trati, nevím jak udělat aby se ztmavila kabina.
Pokud tam ty ptáky nemáš jako ruchy v trati. To asi Icik myslel.To je snad ten AmbientSound který vytváří samotné ORCZ/SK nechápu jakou to má spojitost s konkrétní tratí.
Nechápeš svoje zvukové slopupy? Tak proč je pak pužíváš?To je snad ten AmbientSound který vytváří samotné ORCZ/SK nechápu jakou to má spojitost s konkrétní tratí.
Ono nejen ptáky. O ty moje je postaráno algoritmem v kódu, ale ty zvukové sloupy navíc v trati zní pořád stejně ať je léto nebo zima nebo den a noc.Pokud tam ty ptáky nemáš jako ruchy v trati. To asi Icik myslel.
Pokud jsou udělané správně jako v ostatních tratí, tak není důvod nezatmavovat.Jsou použité v ostatních tunelech na trati a stejně neztmavuje
Zvukové sloupy používám pouze jako ozvučení přejezdové signalizace a stejné jako u ostatních tratí, žádné vlastní nemám ani je neumím vytvořit.Nechápeš svoje zvukové slopupy? Tak proč je pak pužíváš?
Já myslel, že je tam dáváš vědomě například ozvučení silnice, štěkot psa, nějaké cizí ptáky a hmyz jsem tam slyšel.Zvukové sloupy používám pouze jako ozvučení přejezdové signalizace a stejné jako u ostatních tratí, žádné vlastní nemám ani je neumím vytvořit.
Popravdě zvukům v OR vůbec nerozumím, něco podobného co popisuješ, jsem kdysi dávno zkoušel, tuším ještě na úseku Martinice - Rokytnice, to ještě nebylo ORCZ/SK tedy žádné generované zvuky prostředí, právě jediné co nějak fungovalo byl štěkot psa v Jablonci na Jizerou a to ještě pouze při volném vnějším pohledu a daleko od motoráku, jinak nic slyšet nebylo. Zvuky byly z nějaké cizí tratě. Je možné, že to tam mohlo zůstat.Já myslel, že je tam dáváš vědomě například ozvučení silnice, štěkot psa, nějaké cizí ptáky a hmyz jsem tam slyšel.
Psal jsi, že máš svůj vlastní global. Nebude tedy chyba už tam?Jsou použité v ostatních tunelech na trati a stejně neztmavuje, ...
Tak to tam toho zůstalo daleko víc, auta, bučení krav, štěkot psů, klaksony v dálce atd.... A mám dojem, že stejné zvuky má Alfold. Mně se ty zvuky naopak líbí, ale chtělo by to zkorigovat. Iciku, však to Ricarovi pošli a je klid.Zvuky byly z nějaké cizí tratě. Je možné, že to tam mohlo zůstat.
Já nerozumím tomu jak se v trati mohou vyskytovat zvuky, když je tam autor nedal.....Tomu už nerozumím vůbec.
Na jakých úsecích konkrétně? Nemůžu absolutně rozeznat co generuje ORCZ/SK a co trať.Tak to tam toho zůstalo daleko víc, auta, bučení krav, štěkot psů, klaksony v dálce atd....