Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
vždyť ten už je dávno opravený, hned v první aktualizaci.Ještě k Týništi, co ten angličák, bude se opravovat, nedostanu se od Častolovic na nákladní koleje a poslední nástupiště.
Ne teď jsem to zkusil na veřejné verzi 1.02 a je to stejné. Průjezd je možný.Ahoj, musíš mít něco jinak. Teď odzkoušeno a trasa přes angličana a chyba:
Zobrazit přílohu 41098
Stejně, jako Alcapone. Teď konzultováno.
Mezi výhybkami je krátký kolejový díl 0.3m.Tam ta výhybka navazuje přímo na toho Angličana?
Musíš mít nějak obnovenou databázi. Dělá bordel právě ty dva body u sebe a nejde tam postavit trasu. Zkoušelibjsme to s Alcaponem oba a stejný výsledek. Veřejná verze 1.O2 + předtím pracovka s návěstidly v Náchodě. Hradec jsem kvůli pádu editoru neinstaloval.Mezi výhybkami je krátký kolejový díl 0.3m.
Zkoušel jsem to na veřejné verzi 1.02, sjízdné je dané místo všemi směry. Ale na něco jsem přišel po opětovném načtení editoru se trasa zobrazuje jako nefunkční, napoprvé při tvorbě nové trasy je zase vše ok. Tak tomu moc nerozumím. Jedině to celé místo vytrhat a postavit na novo, ale to pravděpodobně rozbije již vydané aktivity.Musíš mít nějak obnovenou databázi
Pokud se Ti tam při volné jízdě vlak nepropadne do země, je to dostačující délka.Mezi výhybkami je krátký kolejový díl 0.3m.
Tohle je zakázané, jinak smrt trati. Tedy jen mezi hroty výhybek.Mezi výhybkami je krátký kolejový díl 0.3m.
V TRSE to žádný problém nehlásilo, ve volné jízdě také vše sjízdné. Podobná místa ještě pravděpodobně v trati budou.Tohle je zakázané, jinak smrt trati. Tedy jen mezi hroty výhybek.
1m díl mezí výhybkami mi nikdy problém nedělal. Já dávám mezi hroty díly podle potřeby zhlaví, ale minimálně 1m. Dříve jsem rozmístění výhybek odečítal podle plánků stanic, současně zhlaví skládám podle fotomap. Tedy se znalostí jaká výhybka kam patří. Podle staničních rychlostí. A kolikrát i ten 1m je moc a ty krátké díly se přímo sami podbízí. Hlavně u zhlaví, kde jsou angličani.nekdy me pak delal problem i ta 1m a davam tam kolikrat 2_14