Hlášení chyb pro trať 042

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, tak oprava v Týništi pomohla. Další věc, je shozeno na stůj, na vjezdu do Častolovic, od Týniště, když potřebuji zastavit u 1. nástupiště. Dále do Solnice už postaveno.

Jedná se o manipulační kolej, proto je vjezdové návěstidlo na stůj, dopravní končí návěstidlem u budovy.Snímek obrazovky 2025-01-02 210536.jpg

Ahoj, to je sice hezké, ale můžeš mi říct, jak udělat přímý spoj Týniště - Solnice? Tam valky jedzí normálné. Pokud ale mám na stůj, je problém a když to projedu jako hráč, AI vlak ani náhodou, Prostě se to musí trochu přizpůsobit simulátoru. Jinak je to nesjízdné. :)

Ahoj, to je sice hezké, ale můžeš mi říct, jak udělat přímý spoj Týniště - Solnice? Tam valky jedzí normálné. Pokud ale mám na stůj, je problém a když to projedu jako hráč, AI vlak ani náhodou, Prostě se to musí trochu přizpůsobit simulátoru. Jinak je to nesjízdné. :)
Co ti brání použít kolej č.2? Po té vždy jezdily přímé vlaky od Týniště směr Solnice. Kolej č.4 je kusá, po reko tam je dokonce šturc, místo té manipulační 4b.

Co ti brání použít kolej č.2? Po té vždy jezdily přímé vlaky od Týniště směr Solnice. Kolej č.4 je kusá, po reko tam je dokonce šturc, místo té manipulační 4b.
Ale po rekonstrukci na koridor, ty ji přeci máš ještě postaru. Ale jo, logiku to dává. Hodím to na tu druhou. Pokud tam nebudu muset, jako zvláštní vlak křižovat. Snad to vyjde.

Jinak další problém, to poslední návěstidlo v Solnici.
solnice.jpg
Tohle by chtělo zfunkčnit, už kvůli posunům a objezdu soupravy. Navíc, díky tomu, že je stůj, ORCZ neodbaví vlak ze Solnice Zastávka. Ale to už je otázka na Icika. Poněvač je to divné.

Ale po rekonstrukci na koridor, ty ji přeci máš ještě postaru. Ale jo, logiku to dává. Hodím to na tu druhou. Pokud tam nebudu muset, jako zvláštní vlak křižovat. Snad to vyjde.

Jinak další problém, to poslední návěstidlo v Solnici.
Zobrazit přílohu 41135
Tohle by chtělo zfunkčnit, už kvůli posunům a objezdu soupravy. Navíc, díky tomu, že je stůj, ORCZ neodbaví vlak ze Solnice Zastávka. Ale to už je otázka na Icika. Poněvač je to divné.
To není ani řádné návěstidlo, ale skryté, to mohu smazat, nebo posunout až na konec trati, bez něho byl tuším, ale nějaký problém s vjezdem do stanice.

Omlouvám se, nepochopil jsem co Dan vlastně chce.
Chtěl jsem vjet vlastně na nesprávnou od Týniště do Častolovic, k tomu krátkému perónu. Pak směr Solnice. Nicméně, je to jinak. Musím přesně, jak psal RicarCZ. Stejně totiž musím v Čadtolovicích čekat na vlak od Rychnova a ten končí u toho krátkého perónu a pak se vrací do Rychnova.

Chtěl jsem vjet vlastně na nesprávnou od Týniště do Častolovic, k tomu krátkému perónu. Pak směr Solnice. Nicméně, je to jinak. Musím přesně, jak psal RicarCZ. Stejně totiž musím v Čadtolovicích čekat na vlak od Rychnova a ten končí u toho krátkého perónu a pak se vrací do Rychnova.
Jo, to už jsem pobral ráno. Původně jsem "jel z druhé strany", proto jsem nechápal jak chce Fána na tom cesťáku rozsvítit bílou. ;)
Moje blbost.

To není ani řádné návěstidlo, ale skryté, to mohu smazat, nebo posunout až na konec trati,
Až na konec trati, by se dát asi mělo. Jinak tohle spíš posunout na konec koleje a zfunkčnit a doplnit další skrytá alespoň zde, křížky jsou doplnění a na 1. obr. ten vlevo je posunuté.:
solnice2.jpgsolnice3.jpgsolnice4.jpg

Jinak třeba když budeš u peréunu směr Rzchnov, tak ti do stanice od Rychnova nevjede žáden AI vlak.

Více jsem psal v SZ.

Ahoj.
Dále, Synkov směr Rychnov jsem zastavil před tabulí označující konec perónu (zastávky) a ORCZ mi nezabral nástup. Takže asi i zde bude kratší označení zastávky, než je ve skutečnosti.

Ahoj.
Dále, Synkov směr Rychnov jsem zastavil před tabulí označující konec perónu (zastávky) a ORCZ mi nezabral nástup. Takže asi i zde bude kratší označení zastávky, než je ve skutečnosti.
Tohle spíše na Icika, aby prodloužil metry pro odbavení cestujících, už právě kvůli krátkým soupravám. Já s tim mám problém také a to jedu s R. Také občas musím popojet.

Ahoj.
Označení nástupiště prodlouženo na celou délku nástupiště v zastávkách Synkov a Slemeno.

Ahoj, od 1. nástupiště v Týništi, to u budovy, neodjede AI vlak směr Hradec Králové. Když jsem do něj přelezl, shozeno na stůj.

Ahoj, od 1. nástupiště v Týništi, to u budovy, neodjede AI vlak směr Hradec Králové. Když jsem do něj přelezl, shozeno na stůj.
V Týništi jsem žádný problém nenašel, normálně přes návěstidlo směr HK pouští.
Open Rails 2025-01-05 07-17-08.jpg
Jinak rychlost v TM při odjezdu z Častolovic směr Doudleby opravena. V Doudlebách jsem ještě doplnil skrytá návěstidla na všechny dopravní koleje.

Aj, tak to bude nějaká anomálie, to heště prověřím, asi ale vím kde. Prosím tě, šlo by ty skrytá doplnit i do Doudleb, směr Kostelec, vím, že tam je hodně rozestavěno, ale blokují se tam AI právě směr Kostelec.

Aj, tak to bude nějaká anomálie, to heště prověřím, asi ale vím kde. Prosím tě, šlo by ty skrytá doplnit i do Doudleb, směr Kostelec, vím, že tam je hodně rozestavěno, ale blokují se tam AI právě směr Kostelec.
Ano doplnil jsem ta skrytá návěstidla na obě zhlaví.

Back
Nahoře