CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
A pustí mi ho tam, až odjede ten vlak, co na něj najede servis 1 a vypadne za návko. Jakoby ten servis viděl jako blok... Přitom vůbec nenaběhl a prostě tam ta 943+843 nevjede...

Ahoj,

prosím, mohl by mi někdo kompetentní vysvětlit, jak funguje ladění přes .inc do OR CZ/SK? Když si vytvořím ladění pro vozy podle vzoru z webu od Doda a dám jej do složky OpenRailsCZSK, tak TSRE vůz vidí, ale ve hře se vůbec nezobrazí. V .eng není nic špatně, protože když ho nahradím s tím, co je v kořenové složce, tak se ve hře zobrazí. Zajímalo by mě tedy, jak to funguje a kdy.eng vkládat do složky ORCZSK a kdy do kořenové složky. Musí být v kořenové složce pokud používám ještě složku OpenRailsCZSK jen ladění pro bývalé MSTS nebo tam můžou být i ladění třeba ze stránek od Josefa nebo starší upravené ladění, které fungovalo dříve při začátku ORCZSK. Předem vám díky za odpovědi.

Pokud máš eng v podsložce, je v něm směrování na include soubory ve formátu "../../common.a/tak/dale.inc". Pokud jej dáš z podsložky přímo do složky modelu, musíš umáznout jedny ../ -> "../common.a/tak/dale.inc". :) Pozor, tohle se nevztahuje na zvuky a kabinu, tam necháváš ../../common... ;)

Pokud máš eng v podsložce, je v něm směrování na include soubory ve formátu "../../common.a/tak/dale.inc". Pokud jej dáš z podsložky přímo do složky modelu, musíš umáznout jedny ../ -> "../common.a/tak/dale.inc". :) Pozor, tohle se nevztahuje na zvuky a kabinu, tam necháváš ../../common... ;)
Pozor, aby ti někdo nevypral prádlo, že zasahuješ do struktury ENGu!!! ;) :p

Výzva pre Vás.
Ak by ste našli v Pack Wagons nejaké nezrovnalosti čo sa týka nastavenia spriahla a podobne dajte mi prosím info do SZ. O nejakých vozňoch viem tie som už opravil. Dík vopred.

Moc Ti děkuji. Pomohlo :)

Niečo sa upravovalo pri Vectronoch? Takúto hlášku mi vyhodí po načítaní hry. Vectrony sú z balíka: ORCZSK_Pack_Electric_Vectron_2025-12-31
Vectron.jpg

Myslím, že poslední aktualizace balíku Vectronů byla později, snad v lednu... ;)

Edit: Myslet, znamená... Sry balík z 31.12.2025 je aktuální... :rolleyes:

Niečo sa upravovalo pri Vectronoch? Takúto hlášku mi vyhodí po načítaní hry. Vectrony sú z balíka: ORCZSK_Pack_Electric_Vectron_2025-12-31
Zobrazit přílohu 46986
Docela zvláštní, že mám stejný pack stažený taky a vůbec se mi to neděje. Možná se ti pack pro Vectrony nestáhl úplně, nebo jsou soubory Vectrona nějak poškozené, ale těžko říct. ¯\_(ツ)_/¯

Docela zvláštní, že mám stejný pack stažený taky a vůbec se mi to neděje. Možná se ti pack pro Vectrony nestáhl úplně, nebo jsou soubory Vectrona nějak poškozené, ale těžko říct. ¯\_(ツ)_/¯
Keby je niečo s balíčkom na webe tak to nejde tebe ani nikomu.
Ale nič sa tam neupravovalo. Teda kabína bola komplet prerobená starú treba zmazať.
Všetky Vectrony na webe boli upravené na novú kabínu.

Back
Nahoře