Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ano nyní vjede. Dík.Zkus to teď po update.
Ano vyzkouším dopolko. Už jsem to povypínal.Zkus to ale prosím tě vícekrát. Aby to nebyla zase jen náhoda.
4x zkouška a pokaždé vjel do stanice.Zkus to ale prosím tě vícekrát. Aby to nebyla zase jen náhoda.
Pozor, aby ti někdo nevypral prádlo, že zasahuješ do struktury ENGu!!!Pokud máš eng v podsložce, je v něm směrování na include soubory ve formátu "../../common.a/tak/dale.inc". Pokud jej dáš z podsložky přímo do složky modelu, musíš umáznout jedny ../ -> "../common.a/tak/dale.inc".Pozor, tohle se nevztahuje na zvuky a kabinu, tam necháváš ../../common...
![]()
Moc Ti děkuji. PomohloPokud máš eng v podsložce, je v něm směrování na include soubory ve formátu "../../common.a/tak/dale.inc". Pokud jej dáš z podsložky přímo do složky modelu, musíš umáznout jedny ../ -> "../common.a/tak/dale.inc".Pozor, tohle se nevztahuje na zvuky a kabinu, tam necháváš ../../common...
![]()
Docela zvláštní, že mám stejný pack stažený taky a vůbec se mi to neděje. Možná se ti pack pro Vectrony nestáhl úplně, nebo jsou soubory Vectrona nějak poškozené, ale těžko říct. ¯\_(ツ)_/¯Niečo sa upravovalo pri Vectronoch? Takúto hlášku mi vyhodí po načítaní hry. Vectrony sú z balíka: ORCZSK_Pack_Electric_Vectron_2025-12-31
Zobrazit přílohu 46986
Keby je niečo s balíčkom na webe tak to nejde tebe ani nikomu.Docela zvláštní, že mám stejný pack stažený taky a vůbec se mi to neděje. Možná se ti pack pro Vectrony nestáhl úplně, nebo jsou soubory Vectrona nějak poškozené, ale těžko říct. ¯\_(ツ)_/¯