Nezlobte se na mě, Dane, ale jak můžete psát k něčemu, co "nemáte"? Když nemůžete aktuální verzi vyzkoušet, tak přeci nebudu psát ani co by kdyby, ne? Nechci se Vás nějak dotknout, ale od roku 2009 co to tady sleduji, tak nejvíce diskutujícím jste tady Vy. Nazýváte se testerem, ale přitom jim nejste. Když už jsme u toho, tak já vytvořil instalačku pro OR CZ/SK a Icik mi poslal seznam autorů, testeru a poradců a Vaše jméno tam není. Jste jen aktivitář, který se snaží, aby OR CZ/SK bylo spíše OR Dan J. Takhle by se Icik mohl v kódech hrabat od rána do večera, protože co funguje u Vašich aktivit, tak zase něco jiného muže dělat neplechu u druhého aktivitáře a když to Icik opraví, tak to zase rozhodí Vaše aktivity a tak pořád dokola. Nebylo by třeba od věci, kdyby Vám někdo vysvětlil jak se hrabat v kódu a pak si vytvořit svojí verzi OR na kterém Vaše aktivity pojedou přesně tak, jak si přejete. Opravdu se na mě nezlobte, ale to co psal Icik je svatá pravda. Začněte psát, jaká chyba má který dopad a ve finále je chyba mezi židlí a stolem.