Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Tak když jiné zvuky fungovaly a fungovaly i ty 742? Tak nevím, proč mám u hry přenastavovat zvukárnu, To je celkem podivné ne? Pak budu natáčet a bude to v hajzlu. Vše standart a vše by mělo jet "narovno", tohle je pravidlo zvukařiny. To se na mne nezlob o tomhle něco vím.Dane, dělej jak umíš. Potom se ale nediv přeletu stíhací letky.![]()
AI vlaky húkajú , ale varovnú hlášku pre hráča som nezaznamenal.Nebulus chtěl samo houkající AI přes nechráněné přejezdy, tak jsem si sedl a začal přemýšlet.
V update je první verze, kde nechráněný přejezd se dá nadefinovat pomocí čísla 1 do hodnoty "Crash probability" v MSTS editoru nebo TSRE5.
AI si potom samo určí v jaké vzdálenosti začne upozorňovat, počet zvuk. znamení a typ zvuk. znamení (houkačka nebo píšťala, může si zvolit i kombinaci). Také jsem napsal hlídací rutinu pro hráče a pokud hráč nedá odpovídající zvuk. znamení, bude jen informován dole v liště hláškou. Nebudu tak zlý, aby třikrát a dost.
Zobrazit přílohu 41362
Máš zapnutou dolní infolištu?AI vlaky húkajú , ale varovnú hlášku pre hráča som nezaznamenal.
A jistič radiostanice Shift + R? Určitě ne.Tak reset aktivity, zase asi dvě minuty nic a hop, řádek tam lítá znovu a průběžná nefunguje. Na nic nešahám, vše zprovozněno i radiostanice.![]()
Jak jsem psal do SZ ano zaplý, tonopakování po load bylo než jsem aktualizoval pack. Teď po save před vyskočením problikávajícího řádku load a ok.A jistič radiostanice Shift + R? Určitě ne.![]()
Ahoj.
@nebulus Ale z čeho pokels tlaku?! Jedu a brzdu mám furt stejně už z Ostravy? Tak PROČ?! Kompresor by měl dofoukávat automaticky. Vůbec netuším příčinu?
Chlapi a další věc, co jste s tím balíkem 742 dělali? Zvuky jsou úplně v ři... Teď si připadám, že řídím stíhačku a ne Kocoura. Přitom ty 742 jely jak pila. Jel jsem s ním tuhle aktivitu několikrát, ale teď fakt nevím.