Dodo
Průvodčí
Na webe už opravené. Nejak sa to v tom zhone a prerábaním webu zabudlo doplniť. Dík za info.Ve Vectron packu nejde zvuk v kabině. Důvodem je směrování na neexistující sms soubory (193cabP.sms, 193cabZ.sms a podobně).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na webe už opravené. Nejak sa to v tom zhone a prerábaním webu zabudlo doplniť. Dík za info.Ve Vectron packu nejde zvuk v kabině. Důvodem je směrování na neexistující sms soubory (193cabP.sms, 193cabZ.sms a podobně).
Na tohle se podíváme.S řadou 750.7 se zapnutým vlakovým topením a zátěží 326 tun, kterou tvořila nečinná 363 111 a 6 rychlíkových vozů převážně "béček" nelze vyjet stoupání ze Zastávky u Brna do Rapotic. Spalovací motor se přehřívá a když teplota motoru a oleje dosáhne zhruba těchto hodnot viz. obrázek, tak vyběhne hláška "spalovací motor se přehřívá" a zanedlouho další hláška "spalovací motor poškozen". Nedojel jsem ani k zastávce Vysoké Popovice.
Přeji všem krásnéa pohodové Vánoce
.Zobrazit přílohu 40971
Jakou verzi ti to teď vypisuje? Pokud 1.9.2, tak je to ok.Mně už to taky funguje. OR CZSK 1.9 jsem smazal, nahradil jsem to starou verzí 1.8.8866, která se updatovala na novou verzi 1.9 a už to fachčí tak jak má.
Otázka je, jakou tam ten Kundál má normu. V minulosti to bylo max. 280 tun.S řadou 750.7 se zapnutým vlakovým topením a zátěží 326 tun, kterou tvořila nečinná 363 111 a 6 rychlíkových vozů převážně "béček" nelze vyjet stoupání ze Zastávky u Brna do Rapotic.
Ani nevím, proč ta knihovna dll pro ReShade z toho paklu zmizela. Možná zaúřadoval Windows 11, ale je také možné, že jsem to pomotal já.Zdravím, mám dotaz, ve verzi 1.9 nejsou použity Reshades ? Protože jsem nenašel pod zkratkou Shift+F2 jejich nastavení
To z pohledu přehřívání obzvláště u CAT není relevantní. Pokud by se CAT dotkl hranice max. teploty, tak začne omezovat výkon. Ale hlavně: CAT bývá nastavovaný na cca 92% zatížení a je určitě zkoušený v režimech nastaveného vykonu tak, aby se trvale uchladil. Že mu rychlost spadne pod trvalou, to už je věc normativu.Otázka je, jakou tam ten Kundál má normu. V minulosti to bylo max. 280 tun.
Díky za radu s PowershellemPár poznatků:
- Ve Vectron packu nejde zvuk v kabině. Důvodem je směrování na neexistující sms soubory (193cabP.sms, 193cabZ.sms a podobně).
- To, co píše Matěj B. berte dost s rezervou.
- "Danova rada" jak píše B68 se dá jednoduše udělat powershellem:
Kód:Get-ChildItem C:\Slozka\Kde\Mam\ORCZ -Recurse -Include *.dll | Unblock-File
Zatím nijak, 371 není pro ORCZ zpracovaná...Zdravím, prosím vás jak se měni u 371 napájecí systém?
Jojo teď mi to vypisuje tu správnou.Jakou verzi ti to teď vypisuje? Pokud 1.9.2, tak je to ok.
Vážně, tím pádem poslední 2 aktivity jsou nesjízdné s Bastardem. Jediný co nefunguje je klimatizace a doplnit větu nestačí. Tedy systém změnit jde, je to pod F1, máš tam klavesovou zkratku.Zatím nijak, 371 není pro ORCZ zpracovaná...
určite budú cez include. Preto to tam nechať.Nebo se do budoucna počítá s použitím podsložek i u vozů?
Na přelomu století měly v daném úseku normu 749 a 751 330t a 754 380t.Otázka je, jakou tam ten Kundál má normu. V minulosti to bylo max. 280 tun.
Pokud není nějaká 371 kompatibilní s ORCZ/SK, což pokud vím, zatím žádná není, tak asi nijak. Nemají to nadefinované.Zdravím, prosím vás jak se měni u 371 napájecí systém?
Mohu poprosit, když už se budou otevírat Brejle, aby se zrevidovaly celkově ty výkony? Klasická 754 mi přijde hrozně slabá, fakt. Norma nenorma, takhle dýchavičné zdravé mašiny nemohly být, ač jak už jsem říkal, v našich končinách skončilo jen pár kořistních kusů odjinud a já tak jenom vím, že to vrčí a lije se do toho nafta.Na tohle se podíváme.