CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Tie vonkajšie pohľady pri dvojici lokomotív, občas blbnú ako píše Dan. Napr mám dvojicu loko, som na prvej, dám smer vzad a vonkajší pohľad z cabu je zrazu zo zadne loko. Skúsil som to nasimulovať, ale nie vždy k tomu dôjde.

Ta chyba byla na jaké verzi? Aktuální?
Možná tam je pořád zakopaný Piskáček. :)
Aktuální, já to vždy aktualizuji pokud nemám rozjetou nějakou štreku. Ale z uložených pozic to nezlobí. Zkusím to nanovo a uvidíme.

Takže chyba trvá. Při novém vyjetí opět v tom samém místě pád, ale kilometr předtím jsem to uložil a z uložené pozice se to po pádu vyvolalo dobře. Takže km 12,5 za stanicí Dobřenice směr Chlumec n/C, asi 500 metrů před prvním pískáčkem v tomto úseku.

Takže je to podobný problém jako v úseku Poříčany - Nymburk, mezi stanicemi Sadská - Hořatev event. v opačném směru. V tomto směru lze zřetelněji poznat, že pád vzniká kousek před pískáčkem. Popisoval jsem sice situaci ve směru od Sadské, ale tam je situace méně zřetelná, protože jsou dva přejezdy těsně za sebou a není jednoznačné, který z nich kolaps způsobuje.
Abych úsek vůbec projel, musel jsem dotyčný parametr vypnout v Nastavení.

Takže chyba trvá. Při novém vyjetí opět v tom samém místě pád, ale kilometr předtím jsem to uložil a z uložené pozice se to po pádu vyvolalo dobře. Takže km 12,5 za stanicí Dobřenice směr Chlumec n/C, asi 500 metrů před prvním pískáčkem v tomto úseku.
Teď jsem projel úsek Dobřenice - Chlumec nad Cidlinou a normálně bez pádu. Jsi si jistý, že to můžeš na tvém path replikovat? Pokud ano, prosím o ten path.

Takže je to podobný problém jako v úseku Poříčany - Nymburk, mezi stanicemi Sadská - Hořatev event. v opačném směru. V tomto směru lze zřetelněji poznat, že pád vzniká kousek před pískáčkem. Popisoval jsem sice situaci ve směru od Sadské, ale tam je situace méně zřetelná, protože jsou dva přejezdy těsně za sebou a není jednoznačné, který z nich kolaps způsobuje.
Abych úsek vůbec projel, musel jsem dotyčný parametr vypnout v Nastavení.
Venny, pokud chyby přetrvává (poctivě ale otestuj na aktuální verzi), tak mi prosím pošli path.

Ahoj.
Tak i mně začal padat ORCZ, je pravda, že nebyla aktualizace a předtím, než jsem protáh trasu AI a změnil kód 3XXxx na odvěsit vozy, v situaci mi ORCZ nepadal, ale prozměnu kód po odvěšení AI ignoroval. Situace:
V Netomicích najedu na AI vlak M152 + Blm pro ORCZ a přestoupím do něj. Všechno funguje i nástup paxů až do doby, kdy dojedu do Kamenného Újezda, kde je revers za 2. čárou perónu, ale to je trasa hráče a AI je zadán bez zaškrtlých stanic. Takže by se po přechodu do Hurvajze a odvěšení měl okamžite rozjet a pokračovat ve svoji nadefinované trase. Tak tomu vždy bylo. Jenže. Už po zastavení v Újezdě, nejdou otevřít dveře ani na jedné straně (bylo by to jedno, tak paxi tam zůstanou) do Hurvajze nastoupí vše co má a Šukafony tam končí. Jenže, já přejdu zpět do M131.1 a při pokusu M152+Blm odvěsit, ORCZ okamžitě spadne.

Zde trasa v editoru:
pad_002.jpg
Zde situace na videu:

Zde hláška po jakémkoliv pokusu odvěšení AI soupravy na niž jsem předtím najel:
pad_001.jpg

Vyzkoušej update. Možná jsem se trefil. Ale nejsem si jist a ani to nejde poznat, kde by měl být problém. Jen možná tuším. Uložená hra ti půjde nahrát.

Ahoj.
Tak i mně začal padat ORCZ, je pravda, že nebyla aktualizace a předtím, než jsem protáh trasu AI a změnil kód 3XXxx na odvěsit vozy, v situaci mi ORCZ nepadal, ale prozměnu kód po odvěšení AI ignoroval. Situace:
V Netomicích najedu na AI vlak M152 + Blm pro ORCZ a přestoupím do něj. Všechno funguje i nástup paxů až do doby, kdy dojedu do Kamenného Újezda, kde je revers za 2. čárou perónu, ale to je trasa hráče a AI je zadán bez zaškrtlých stanic. Takže by se po přechodu do Hurvajze a odvěšení měl okamžite rozjet a pokračovat ve svoji nadefinované trase. Tak tomu vždy bylo. Jenže. Už po zastavení v Újezdě, nejdou otevřít dveře ani na jedné straně (bylo by to jedno, tak paxi tam zůstanou) do Hurvajze nastoupí vše co má a Šukafony tam končí. Jenže, já přejdu zpět do M131.1 a při pokusu M152+Blm odvěsit, ORCZ okamžitě spadne.

Zde trasa v editoru:
Zobrazit přílohu 42854
Zde situace na videu:

Zde hláška po jakémkoliv pokusu odvěšení AI soupravy na niž jsem předtím najel:
Zobrazit přílohu 42855

Díky Dane. Opraveno. Koukal jsem i na ty dveře a funguje to. Cestující nastoupí, ale chce to chvíli počkat nebo zakaž M131 nástup a uvidíš.

Back
Nahoře