Chtěl bych nahlásit jednu věc, o které si teda nejsem 100% jistý, jestli je to chyba nebo záměr.
Když jedu s Esem (362), pokaždé, když si zvednu přední smeták ve stanici (zadní je už zvednutý), nebo shodím zadní smeták při průjezdu stahovačkou a zvednu ho zpátky, tak tlak v pomocné jímce spadne natolik, že HV vypadne. Když se tak stane, musím chvilku počkat, než tlak v pomocné jímce opět vzroste nad 6,3 bar, a teprve pak můžu znova zapnout HV.
Pár detailů ohledně této "chyby"
1. Tohle jsem zjistil při průjezdu stahovačkou mezi stanicemi Čeperka a Opatovice nad Labem na mapě trati 042 (ofiko mapa, bez modifikací), takže v hlavních jsem měl maximální tlak (10 barů)
2. Vůbec nezáleží na tom, jestli je Eso napojené na DC nebo AC systém, při zvednutí smetáku prostě HV kvůli nízkému tlaku vypadne.
3. Mám staženou verzi X6X po aktualizaci z 16. 3. 2025, takže nemám zastaralou verzi X6X
4. Po troše experimentování jsem zjistil, že se tomuto "chování" dá předejít tím pokud si v .ing souboru "vzduchotechnika-36x" upravíte hodnotu u kolonky "MinAuxPressureHV" z "6.3bar" na "6bar"
Pro Icika:
Tak tady si nejsem upřímně jistý, jestli je tohle chyba, nebo nová fičura. Jestli je tohle nová fičura, tak se předem omlouvám, že jsem tohle nahlašoval. Jestli tohle nová fičura není, tak doufám, že se ti podaří odhalit, kde nastala chyba.