CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Hoši ještě asi jeden problém, na jakou klávesu to má Icik aktivní na obě tedy mezerník a B nebo třeba jen jednu z nich. Mám dojem v MSTS to bylo pouze jen na mezerník.

Ahoj, nejde mi trackwiever na verzi 1.9 czsk, musím provizorně používat klasika or 1.5.1. Máme nějakou radu či zpětnou vazbu, proč???

Teď jsem si dal jen tak cvičně Tišnov-Nedvědice a ta hláška je otravná jak svítiplyn. Prosím, zbavte nás toho někdo. :D Zájemcům moc rád Úschovnou pošlu sestřih všech momentů, kdy to vyhodilo tu nesmyslnou hlášku. Dokonce je tam vidět, že tím jak musím pořád vymačkávat ten nesmysl, nedopatřením hru pauznu.
Tak sem dej video.

Asi tuším, kde byl zakopaný bug. Nastavil jsem akční perimetr, kde hlídá počet houknutí na stejnou vzdálenost na jakou se detekuje přejezd.
Už by to mělo brát. Co jsem koukal, tak ta vzdálenost byla 300 - 400 m.

Houkni až mineš kolík a pak ještě jednou. Není možnost, jak detekovat kolík.

Tohle mám detekovat jako jak? To si invalida, abys houknul ještě jednou? o_O
Tak jestli to chápu správně, u prázdného přejezdu ke kterému se nic neblíží je povinnost houknout jednou, zbytek jen v případě, že se něco k přejezdu blíží. Takže by hláška měla hlídat dolní povinnou "hranici", tedy jedno houknutí u kolíku (nebo někde v jeho okolí). Pokud tam ta hláška musí být... ;)

Proč bych měl houkat ještě jednou? Znovu opakuji, že tohle je hovadina a akorát to otravuje. Rozjíždím se z Prudké, houknu a stejně hláška. Prostě pryč s tím. To samé Borač, houkám jak parník a stejně hláška. Pryč s ní.

Houknu a když jedu v oblouku, což je naprosto obvyklé, a nevidím na přejezd, tak se spolehnu na to, že jsem jednou houknul a že tam najednou nic nebude až tam uvidím? Jako fakt???

V okamžiku, kdy spatřím že se k přejezdu blíží vozidlo/chodec, samozřejmě houknu znovu, pro upozornění. Ale je nesmysl tohle vyžadovat striktně všude. Toto bych, tak jako v reálu, nechal na strojvedoucím a jeho uvážení a neotravoval jej hláškou. Jak píše Martin, když už to tam musí za každou cenu být, ať to hlídá spodní hranici, tzn. jednou houknutí u kolíku.

V okamžiku, kdy spatřím že se k přejezdu blíží vozidlo/chodec, samozřejmě houknu znovu
To už může být docela pozdě. Vy to vidíte z pohledu zelený placky, kterou Zbyněk neosadil vegetací jako v reálu.
Ale pánové, nebudu se s vámi hádat. Nemám důvod něco měnit.

Back
Nahoře