Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Reaguje na píšťalu i na houkání.Hoši ještě asi jeden problém, na jakou klávesu to má Icik aktivní na obě tedy mezerník a B nebo třeba jen jednu z nich. Mám dojem v MSTS to bylo pouze jen na mezerník.
Tak sem dej video.Teď jsem si dal jen tak cvičně Tišnov-Nedvědice a ta hláška je otravná jak svítiplyn. Prosím, zbavte nás toho někdo.Zájemcům moc rád Úschovnou pošlu sestřih všech momentů, kdy to vyhodilo tu nesmyslnou hlášku. Dokonce je tam vidět, že tím jak musím pořád vymačkávat ten nesmysl, nedopatřením hru pauznu.
U mě nabídka normálně, ale okno se nevygeneruje, navíc to mám jinde, než je standartní cesta, takže pak nechce povolit aktualizace. Vyhodí okno s tím, že cesta k souboru je nedostupnáTW normálně jede.
Zobrazit přílohu 42087
Nemáš tu 810 flipped (otočenou)?
Opravené.Opravte v balíčku 162115 cestu na světla, schazuje OR.
Houkni až mineš kolík a pak ještě jednou. Není možnost, jak detekovat kolík.Prostě houknu u kolíku
Tohle mám detekovat jako jak? To si invalida, abys houknul ještě jednou?blíží-li se vozidlo/chodec k přejezdu/přechodu.
Tak jestli to chápu správně, u prázdného přejezdu ke kterému se nic neblíží je povinnost houknout jednou, zbytek jen v případě, že se něco k přejezdu blíží. Takže by hláška měla hlídat dolní povinnou "hranici", tedy jedno houknutí u kolíku (nebo někde v jeho okolí). Pokud tam ta hláška musí být...Houkni až mineš kolík a pak ještě jednou. Není možnost, jak detekovat kolík.
Tohle mám detekovat jako jak? To si invalida, abys houknul ještě jednou?![]()
To už může být docela pozdě. Vy to vidíte z pohledu zelený placky, kterou Zbyněk neosadil vegetací jako v reálu.V okamžiku, kdy spatřím že se k přejezdu blíží vozidlo/chodec, samozřejmě houknu znovu