CZSK verze 1.9

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Vlaky v nejnovější verzi lítají do nebe a přitom zpívají písničky Bohouše Matouše. Co s tím?

NIKDO mi do teď nebyl schopný poslat zcela funkční TT scénář s oběhy vlaků. Buď to neumíte vytvořit nebo se za to stydíte.

Proto mě s TT už NEOBTĚŽUJTE!!!

Trať BP, okolie Znojma, počasie leto ( nie dynamické) a niekoľko kilometrov mi tu prší z takmer jasnej oblohy :(
dazd.jpg

NIKDO mi do teď nebyl schopný poslat zcela funkční TT scénář s oběhy vlaků. Buď to neumíte vytvořit nebo se za to stydíte.

Proto mě s TT už NEOBTĚŽUJTE!!!
No, já bych zkusil zaobtěžovat. :D Co vše musí ten TT obsahovat, aby se na tom dalo z tvého pohledu něco vypozorovat? Asi elektriky, motory, spoje přes půlnoc, různé délky vlaků, jednokolejky, křižování? Když už se na to vrhám, ať udělám vše co je potřeba.

Povrzuji, nějak se nám vagony převlékají za letadla. Co se týká času a brždění zatim nic hrozného se neděje abych opravoval aktivitu, ale je fakt, že já nedělám tak složité aktivity jako Dan, já na to fakt nemám čas si hrát.

Uživatel WLK mi už poslal vše potřebné. KONEČNĚ plně funkční TT.

Opravil jsem tyto chyby:
- Některé lokomotivy neměly vyplněný parametr DriveWheelWeight a proto jejich adheze byla naprosto nedostačující. Pro AI jsem zadal natvrdo plnou váhu lokomotivy.
- Jak je TT obsáhlé na všechny použité elektrické lokomotivy, přesáhla spotřeba v daném úseku 5000 A a zdroj napětí pro trolej se stal nestabilním. Proto výkon všech elektrik byl nižší než se očekávalo. Toto se děje při nenadefinování potřebných napájecích stanic. V TT jsem tu podmínku odstranil.

Nuž začal som aktivitu v Brne a po niekoľkých dňoch postupného hrania a Save\Load prišlo také polooblačné počasie a začalo pršať a už to tak ostalo aj keď mraky viac menej odtiahli. Počasie ani plynutie čas som neovplyvňoval.

Nuž začal som aktivitu v Brne a po niekoľkých dňoch postupného hrania a Save\Load prišlo také polooblačné počasie a začalo pršať a už to tak ostalo aj keď mraky viac menej odtiahli. Počasie ani plynutie čas som neovplyvňoval.
Nuž, tys zapomněl, že si začal s dynamickým počasím. Pak si to přepnul na letní statický profil a je z toho akorát guláš.
Ale už jsem to v update ošetřil, aby statické profily byly nadřazené původně dynamickému počasí. Pouze aktivitářovo počasí bude mít vždy prioritu.

Myslel som že ak aktivitu začnem s nejakým počasím, tak už nejaké ďalšie voľby počasia pri pokračovaní cez Load na to nemajú vplyv. Teda úmyselne som to nemenil, akurát som tam nechal to čo menu OR ponúklo.

V update jsem uvolnil realističtější chování AI při napojování. Nyní je to jako v reálu, kdy si fíra postupně reguluje rychlost a snaží se jen měkce ťuknout do nárazníků.
Prosím otestujte.

Iciku, problém, který asi souvisí s tou tvou hrou z bržděním, ale dost trafiků mě visí na jejich konci trasy.

Back
Nahoře