Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Domluvit vlakům ať zpívají písničky někoho jinéhoVlaky v nejnovější verzi lítají do nebe a přitom zpívají písničky Bohouše Matouše. Co s tím?
No, já bych zkusil zaobtěžovat.NIKDO mi do teď nebyl schopný poslat zcela funkční TT scénář s oběhy vlaků. Buď to neumíte vytvořit nebo se za to stydíte.
Proto mě s TT už NEOBTĚŽUJTE!!!
Víš jistě, že to je déšť?Trať BP, okolie Znojma, počasie leto ( nie dynamické) a niekoľko kilometrov mi tu prší z takmer jasnej oblohy
Zobrazit přílohu 43241
Profily pro statické počasí jsou přesně podle daných hodnot přímo v kódu. Koukal jsem a takové hodnoty tam nejsou.Trať BP, okolie Znojma, počasie leto ( nie dynamické) a niekoľko kilometrov mi tu prší z takmer jasnej oblohy
Zobrazit přílohu 43241
Nuž, tys zapomněl, že si začal s dynamickým počasím. Pak si to přepnul na letní statický profil a je z toho akorát guláš.Nuž začal som aktivitu v Brne a po niekoľkých dňoch postupného hrania a Save\Load prišlo také polooblačné počasie a začalo pršať a už to tak ostalo aj keď mraky viac menej odtiahli. Počasie ani plynutie čas som neovplyvňoval.
Ok, pak na to kouknu.Iciku, problém, který asi souvisí s tou tvou hrou z bržděním, ale dost trafiků mě visí na jejich konci trasy.