Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ale proč tato verze stále dokola při sólo jízdě spouštěla rychlobrzdu? Když jsem kabinu vyměnil, tak tento problém se vyřešil, ale ne při napojení se na vlak. Viz výše.a tak isto si to každý môže dať ako sa mu páči na ktorúkoľvek mašinu 163
Bohužel, consists neexistuje. Je to LC, na který najedu. Ale minulá verze 2024 fungovala perfektně. Tam se nikdy nestalo, že by zasáhla rychlobrzda. Jenom jsem musel vyložit asi 5 vagonů, protože ten kopec do Horních Počernic jsem nevyjel. Ale po odlehčení to už šlo, ale tak tak. V klasickém OR je to ale těžší, tam mašina ráda sklouzne a pak nastane ztráta cenné rychlosti.A aj poslať mi ten consists

Je to MSTS kabina po převzorkování. Jestli se nějak lepila nebo deformovala, nikdo to neopravoval. Pokud uděláš lepší, budeme jen rádi.Nezdá se vám zvláštní úhel pohledu z kabiny? Jakoby byl nějak trochu šikmo doprava a hodně dolů, pak ještě pravý pohled je fyzicky až ve služebním oddílu
Zobrazit přílohu 43578
To vím, původní kabinu mám, myslel jsem její umístění vůči modelu. tz. parametry "Position" a "Direction"Je to MSTS kabina po převzorkování. Jestli se nějak lepila nebo deformovala, nikdo to neopravoval. Pokud uděláš lepší, budeme jen rádi.![]()
Kabina je ale 4:3, při 16:9 je velmi silně přiblížená a při jejím staří vypadá na velkém 4k monitoru velmi nekvalitně a rozmazaně. Tak proto je lepší ji provozovat ve 4:3 režimu kde vypadá mnohem lépe.Pokiaľ viem Front bol dobre nastavený proti modelu keďže používam 16:9 neviem ako to ukáže na 4:3.
co sa týka Left a Right som absolútne neriešil. Prídem domov po víkende a bočné pohľady odstránim.