V pohodě už to funguje byla u mně chyba v jízdním řáduPři jaké činnosti? Já to zkouším a nic takového.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V pohodě už to funguje byla u mně chyba v jízdním řáduPři jaké činnosti? Já to zkouším a nic takového.
No, to proto, že 754 pro OR CZ/SK má kombinovaný ovladač, který řadí jak samotné notche tak i tzv. plynulý notch 0 - 100%. A to byl ten problém.Všimol som si jednu zradu, ak mám dvojicu 754 ORCZ, tak tá postrková nechce ísť do výkonu, kontrolér max 12% ( v režime Následuj aj Tlač ). Dvojica iných loko napr 742, alebo 770 idú normálne v režime postrku.

Nejsi sám B68. Mě zase nejde ARR v Ese (Peršanovi, Princezně). To bude určitě chyba v Open Rails CZ/SK samotným. Jestli máš zálohu předchozí verze, tak si z ní předchozí verzi obnov.Ahoj, po delší době jsem jezdil dnes večer s jednotkou ZSSK 671. Rozjezd na ruku v pohodě, ale na automatiku jsem se při rozjezdu ani nehnul - brzda povolila, ale jinak ani ťuk... Nejel jsem s tím fakt dlouho, nemohlo se někde něco pokazit v kódu? Nebo jsem jen nestíhal číst fórum a prošvihl jsem nějakou změnu/update a dělám něco špatně?