Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Špatně přířazené vlastnosti textury?Nevíte někdo, co dělá ty černé fleky přede mnou? Stíny to nejsou a dělá se to jen někde.
Však to mne provází celou aktivitu Topírna noc a opravdu nevím. Děje se to jak v OR, tak ORCZSK.Nevíte někdo, co dělá ty černé fleky přede mnou?
Dělal to shader pro kužel světla. Nesprávně vyhodnocoval výšku povrchu.A já myslel, že to dělá model náspu. Ale tam ty černé stíny bývají mnohem větší.

Žádný posun vzdálenosti tam není. Všiml jsem si, že tu zastávku vidí o mnoho blíže, než by měla být ve skutečnosti. Nevěřím tomu, že to blbě spočítá. Spíš, že je blbě souřadnice stanice. Ale když jsem odjížděl z Bořího lese po obratu, ukázala se mi vzdálenost 1,4 km do Valtic.ten posun vzálenosti asi bude dělat bordel

Ne, neřeš, dal jsem ten revers do té tratě směr Lednice a vše maká. Doufám, že se nerozhodil 3. díl, ale momentálně nezkusím. Musím odjet celý 2.Tak v tom případě to špatně počítá. Má s tím problém a já to neumím vyřešit.