Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Simulace toho, kdy fíra vstane a nakloní se nad pult?Třeba na nové kabině 193 je teď zakomponován pohled přímo čelním oknem ven. Výhled jak prase.
ajo, super moc děkujiVectron už dávno používa klávesu N a Space.
Vyfoť prosím kabinářům, jak vypadá pohled sedícího fíry, jaký má zorný uhel, když jede a sleduje trať. Protože mnohé pohledy jsou, jako by se fíra z židlí proboural do strojovny. Aby bylo vidět kompletní pult na jedné obrazovce. V MSTS to udělat jinak nešlo ale u OR se už s tímto dá pracovat. U lokomotivy 130 je to sice fajn, ale také jsem si připadal jak popisuješ. Ale pamatuji si, že hodně fírů řídilo ve stoje. Prý jich bolívají záda. A v noci určitě ve stoje neusneš.Simulace toho, kdy fíra vstane a nakloní se nad pult?
Však ja ho rešpektujem ten tvoj pohľad na vec. Ja som napísal tiež svoj pohľad na vec tak ako ty, tak ako Zbyněk tak ako ktokoľvek iný. Tak ho tiež rešpektujte ten môj pohľad na vec čo sa týka kabín.Můj pohled na věc.
Jsou mezi námi tací, co mají pult fyzický a pohled z okna využijí. Směr/úhel pohledu se dá snadno donastavit podle polohy monitoru vůči sedící osobě.Simulace toho, kdy fíra vstane a nakloní se nad pult?![]()
Mně se tvoje tvorba líbí a samozřejmě beru. Kdyby ale bylo vše podle posledních dvou let, tak si ji vastně ani nevychutnám.Však ja ho rešpektujem ten tvoj pohľad na vec. Ja som napísal tiež svoj pohľad na vec tak ako ty, tak ako Zbyněk tak ako ktokoľvek iný. Tak ho tiež rešpektujte ten môj pohľad na vec čo sa týka kabín.![]()
Občas při stavění tratí mne to napadlo. Kdyby se vše dělalo po novu, jak by byly stanice jednodušší. Odpadlo by tolik nákladních kolejí. A Dan by neměl kde jezdit. A ostatní na modernizovaných tratích také ne. Kromě Vectronů nemáme téměř nic, s čím by se tam dalo jezdit. Bardotky? Asi těžko. Krysy končí, plecháče a laminátky také. Tedy ještě přesluhující peršingy. Kdy v komunitě skončil poslední modelář s nějakým novým modelem lokomotivy? Asi Jarda Skůra s 380. Od té doby jen vylepšené modely starých banánů a podobně. Ani to pendolíno se nedočkalo řádného modelu (je to jen skin na italský model z roku 2003) A to je vlajková loď, která jako první jezdí 200. (i když jen na pár km) Vždyť tato jednotka už měla tolik polepů.Skôr by mali chalani čo jazdia odfotiť ako vyzerá súčastný stav koridoru a staníc od Prahy až po Bohumin a na Brno.
tvořit právě v období 1989 - 2018
Dobrý večer, na chvilku se vrátím k hazardérům. Zkuste v souboru Deer.haz změnit US1Deer.s na femalehiker.s, hodnotu Distance (jak daleko odběhne) na 1 a Speed (rychlost úprku) na 0.5 - můžete rozhánět turisty dle libosti (ovšem bez animace...).Nejspíš ten šotouš byl původně navržen tak, aby otáčel jen hlavou. Ale pak od toho z nějakého důvodu upustili.
Zdravím,najprv by som sa chcel poďakovať vývojárom za skvelú prácu.Rád by som sa však spýtal,či by nešlo nejako ošetriť v kode ORCZSK blikanie textury svetelného kuželu hráčovej loko cez deň,AI lokomotívy s tým nemajú problém,alebo podľa vášho názoru by mohol byť problém niekde v nastavení monitoru,poprípade,či má niekto rovnaký problém? Ďakujem za odpoveď.
Nevím, jak je to teď po všech rekonstrukcích, ale jeden přejezd tam byl. Na havlíčkobrodském zhlaví žst. Tišnov.--- A také z Brodu až do Brna není jediný železniční přejezd....
A stále jeNevím, jak je to teď po všech rekonstrukcích, ale jeden přejezd tam byl. Na havlíčkobrodském zhlaví žst. Tišnov.
Tak ji máš příliš vysoko. Ona v noci není bílá, ale celé se to zabarví do černa. Světlo od kuželu na ní nereaguje. To by si chtěl moc. Není to volumetrická mlha z UE 5.7.Ahoj @Icik
Proč mi nejde v noci vidět mlha? Právě tam mezi Jistebníkem až Polankou bývají ty "blata", kdy se nad rybníky a bahny drží mlha a ať dělám, co dělám, tak v noci ta nízká mlha není vidět, tak co dělám blbě?
Zobrazit přílohu 46034
Veľmi pekne ďakujem a prajem veľa trpezlivosti a úspechov pri vylepšovaní ORCZSK,veľmi si toho vážim.Tento nevyžádaný efekt stroboskopu byl odstraněn a kód jsem upravil tak, aby světelný kužel reagoval patřičně na okolní světlo jako v reálu a ne jen na polohu slunce. Nyní si můžete přisvítit i při zatažené obloze nebo mlze.