Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdysi jsem měl TRS2004, já vím, že to je něco jiného, ale tam byl uzel Brno a tam byly Židenice. Bohužel si nemohu vzpomenout, kdo tu trať stavěl.Mě už před rokem říkal, že nádraží Krpole už má dávno. Jenomže to asi nebude veřejné. Asi tak nějak.

Ahoj. Právě do minulého století se už nedostaneš.Zbyňku, nechceš nějaké focení?

Vždyť si tam můžeš přepnout zobrazení z jiného roku.Ale jsem za něj rád, protože ještě pár týdnů a zmizely by nadobro pohledy ze Streetview.
Panoramu? Jde jen letecký pohled z různých období. Nebo zase ještě něco nevím?Vždyť si tam můžeš přepnout zobrazení z jiného roku.

Ten převis tam, ale takto být nemá, ta přístavba je kostka a do té dvorany jsou jenom sloupky, podívej se pořádně na fotky. Mohl by sis také přečíst ten Whatsapp, tu opravu tě předvěstí jsem ti taky už posílal dávno!!!Původně jsem chtěl udělat nějakou zjednodušenou kulisu, ale pak mne to nějak začalo bavit, tak jsem udělal už i nějaké detaily, jako ty televize kolem oken a na věži nahoře.. Samozřejmě ještě upravím včetně textur. Tohle je zatím test. Bez těch zábradlích to ještě má ten správný pohled, ale už jsou na řadě. Zatím mi to někde proporciálně nevycházelo, tak jsem ještě ladil velikosti bloků. Ani u těch sloupků se nemohu dopočítat i když rozměry plochy nahoře mám správně.
Ale už se to rýsuje. Už tam mám i ten červený převis.
Zobrazit přílohu 44543
Moc to řešíš, vlak prvním patrem nejezdí.ale takto být nemá
Tak tohle je model, který jsi mi poslal souběžně, když jsem začal modelovat svůj. Opravdu ten převis máš perfektní. Vlastně celé čeloA všiml sis že by ten model byl dodělaný, aspoň to mělo tvar, zrovna to první patro je z vlaku vidět.