Annihilator
Cestující
Jasný, není problém. Ty schody jsou samozřejmě detail, skoro nikdo si toho nevšimne.Tak tam jsou schody? Vždyť jsem psal, že vařím z vody, proto nemá smysl jít až tak do detailů. Nemám žádné podklady, jen to co vidím na leteckých mapách. Kdybych udělal podchody a výtahy, opět jen tak odhadem, tak tady budou reakce, že to má být jinak. Jenomže když dělám podchod, musím udělat díru do peronů a to už je nevratné.
Takže v klidu. Ještě je moc dalších nádražích. Gbely a Holíč jsou dnes na řadě. Nádražní budovy se už těší, až tam budou. Ale nejprve musím připravit textury.
Jinak, jak jsem psal výše. Nemusíš mi stále připomínat, co ještě chybí a je viditelné z leteckých map. Střechy zatím nejsou, budou někdy příště včetně u výpravní budovy. Musíš si jen představit, že to tam mají v rekonstrukci. Včetně té závory. Já vím, že tam je, ale jaksi se musí dodržovat pořadí. Nemohl jsem tam dát jednolité zábradlí. Musíš si opět představit, že tam jede pakrová z peronu ještěrkou.
Chci se zeptat, nebylo by pro Vás lepší používat místo Google mapy spíše Mapy.cz?
Mapy.cz jsou přehlednější, pestřejší, satelitní podklady jsou aktuální. (Např. TT na Nové Sady v Olomouci je postavená a v provozu, v Google je teprve ve výstavbě).
Google nabízí podklady min.2 roky zpět a to vyobrazení...
Druhá otázka: Sám nevím, je možné bez díry postavit podchod způsobem jako je vyobrazen na Trati 321?