Jak při testech aktivity stále jezdím po depu, tak mi začalo vadit jezdění přes přesuvny jako na svařovaném koridoru.
Tedy jsem vzal pilku a na přesuvnách koleje nařezal, aby tam byla i mezera. Ale aby to bylo cítit i na mašině, že jedu přes přesuvnu, tak jsem kolej na přesuvně buď mírně zvedl nebo snížil. A teď už bude i respekt jezdit přes přesuvny pomalu, když to tam pěkně drcne. Jen je škoda, že ty koleje nemají na konci záslepky, vypadalo by to lépe. Ale jak koukám na obrázek, schodek s mezerou je i v troleji.
A jak jezdím testy aktivity i průběžně opravuji co se mi podél trati nelíbí. Tedy po celé trase, přibyla vegetace traviček i polních lánů. Ještě chci vymodelovat část náplavky na Výtoni. Přece jen z mostu od Smíchova je vidět.
Hlavní důvod obnovy aktivity Topírna noc byla nová zástavba Prahy. Možná se mnohým tato aktivita líbit nebude, není to na okolní provoz tak akční jak tvoří jiní v ORCZSK. Já jsem napočítal 50 vlaků traffic, na 12 hodin to není tolik, ale je to až dost, když po 11 hodinách hraní mi zablokoval cestu jeden neposlušný vlak. Včera jsem konečně přijel do cíle v depu, kdy všechny traffic už jezdí jak mají včetně posledních neposlušných před šestou ráno na Masaryčce. Konec aktivity jsem udělal netradičně. Kdo bude moc rychlý nijak si nepomůže, aktivita jej pustí domů až přesně v šest ráno. A kdo naopak bude loudal a do šesti se do depa nedostane, tak bude vystřídán třeba i na trati, protože víc jak 12 hodin jet nemůže.
První část téměř do půlnoci je aktivita stejná, jen mírně upravená, jak byla ta původní, ale druhá část je úplně jiná a mě se takto i líbí víc. Přece jen jet v rozednívání do Benešova a zpět už za světla má větší kouzlo. Tenkrát tento úsek ještě neexistoval, konec byl někde za Uhřiněvsí. Ale ty kontejnery z původní aktivity tam zůstaly, jen tentokrát pojedou opačným směrem na Tábor. Krajina je tam nyní dokřovíčkovaná a dopolíčkovaná