Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Udělal jsem si noční textury. Z Hory do Brna celkem dobrý, teď jsem ještě projel Studenec - Křižanov. Budišov je od AI a je to fakt hrozné. Kdepak nejen Copilot, ale i Gemini dělá výsledek s hrubým zrnem rozlišení. A navíc tam udělá vodoznak Gemini.Viz to skladiště.
Jinak nacházím spíš chyby ve starých texturách, kde stále objevuji denní verze v nočních anebo jsou málo ztmavené. Viz lavičky nebo beton, co mám na schody. Také panelové textury jsou v noci divné. Něco ještě opravím.
Tady je pár fotek. Budišov je od AI i s domalovanými lampičkami, které tam nemají být. Pro srovnání Rudíkov a dál to už je jen moje ztmavení. I ta zábradlí v podchodu moc svítí.
Zobrazit přílohu 48375
Zobrazit přílohu 48376
Zobrazit přílohu 48377
Zobrazit přílohu 48378
Zobrazit přílohu 48379
Já vím, já vím, ale mě se to jako celek nelíbí, tedy si to ztmavím sám. Pro srovnání, než se domluvím na několik pokusů s AI, tam mám ztmavených na noční desítky textur. A to dost zhoršené rozlišení textury je problém. Sranda byla, když jsem se takto dohadoval s Copilotem, napsal mi tohle a pak už se odmlčel. Raději jsem jej neupomínalVšak ten vodoznak sa dá veľmi jednoducho odstrániť

Ano, v reálu ne, ale pokud tam budeš stát s připojenými vozy v aktivitě, vyblokuješ trať a nádražím při přerušení tvého posunu v aktivitě neprojede ani kolo. Takže opět, umístit aspoň jedno skryté za výhybky, aby šel dát blok.Je to nákladiště, žádné návěstidlo tam nebylo.
Co by tam projíždělo?... a nádražím při přerušení tvého posunu v aktivitě neprojede ani kolo ...