Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Co by tam projíždělo? ;)
Blbě napsáno, je to koncová stanice, ale i tak. Ty když budeš odstavený, s přerušením pisunu a bude tam vjíždět AI vlak a ty pak šibuješ po jeho odjezdu dál, tak tam bez možnosti přerušení trasy kódem 3xxxx nevjede. A nedej bože, ještě, když ten AI, zatím co ty máš přerušen posun bude mít za úkol objet soupravy, odhet a ty pak pokračuješ v posunu a po něm odjezd.

Jednoduše, naž tu únavně vypisovat proč, tak jako aktivitář vím, že tyhle skrytá návěstidla potřebujem pro blok trasy. :-)

Když nebylo nové nádraží a trať ze Studence končila zde, tak tam něco být muselo. ...
Tak tam nebylo nic (byla to lokálka).
A když už nové nádraží, obsluhovala to jedny náležitosti formou vlečkových vlaků, a na noc tam zajížděl (opět jako Vleč) motor do depa.
Rozhodně se tam nedělo to, že by tam jeden vlak šíboval, a do toho přijel druhý. Vše je kryté odbočkou Oslavice, kdy si výhybky odemykala a házela četa - tam by ale skryté návěstidlo být mělo.

Tak tam nebylo nic (byla to lokálka).
A když už nové nádraží, obsluhovala to jedny náležitosti formou vlečkových vlaků, a na noc tam zajížděl (opět jako Vleč) motor do depa.
Rozhodně se tam nedělo to, že by tam jeden vlak šíboval, a do toho přijel druhý. Vše je kryté odbočkou Oslavice, kdy si výhybky odemykala a házela četa - tam by ale skryté návěstidlo být mělo.
Jo takhle, tak to jsem nevěděl, já měl za to, že tam kdysi mihl být větší cvrkot. Mám na mysli 70. - 90. léta.

Pak i na popud Nebuluse přepracovávám některé šílené domečky z prvních začátků MSTS, jako je například dum05 nebo ještě horší US2TanHse1 a 2. Díval jsem se v Najít a mám tyto asi ve 20 čtvercích. To je rychlejší přemodelovat se stejným pivotem.
Ale první úprava je dumSursum (Černá Hora), kdy v TSRE5 tam fialově svítí celý štít. A když už, tak jsem vyměnil i střechu. Hned to snad vypadá líp. Vpravo je původní, vlevo s nahozenou fasádou na štítu. A přidal jsem i křovíčko a chodníček
domecky_oprava.JPG
Nevím, jestli v Budišově mají na čepu Černou Horu.... :) Ještě by to chtělo střechy vykýřků, ale to se mi už nechtělo.
1105Budisov.JPG

A ještě pro Nebuluse, jak mu vadil ten dvojdomek v Holíči a někde na dalších 20 místech nechci hledat kde.
Nejhorší na tom je najít nějakou vhodnou texturu. Něco tam naplácat. Tohle je spíš drážní domek, ale ty obytné vilky z defaultu US2, něco musím pohledat. Jinak napoprvé jsem nestrefil pivot a měl jsem baráky obráceně a samozřejmě částečně v kolejích. Tak znovu. :) A už je to OK. 1105Holic1.JPG
1105Holic2.JPG

A ještě pro info, co tam bylo, tedy takto to snad bude o něco málo pěknější. :)
dum05.JPG

Model US2TanHse1.s, ten jsem nepředělával. Zbytečná práce. Předchozí modely jeden do L a druhý dva domy vedle sebe mimo osy. Tyto se musely přemodelovat se stejným pivotem. Ale tyto samostatné vilky? Nahradil jsem je pod tímto názvem tímto domečkem a při namátkové kontrole (jsou na 28 čtvercích) jako by tam byly odjakživa. A plus verze US2TanHse2.s na dalších 18 čtvercích. Nebulus mi tyto vyčítá už 20 let, abych ty hrůzy dal pryč. :) Tak se konečně dočká.
nahrada.JPG

Back
Nahoře