Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha
Já jsem si stopl. V AceIt je převod jedné textury za minutu. To celé krát 700 a jsme na deseti hodinách čistého času práce u pásu do úplného zblbnutí. A to nepočítám další čas před, kdy se každá mapa načte a uloží. To je dalších 10 čistých hodin.
Kdepak. Při kontrole jsem zjistil, že jsem zapomněl na Hevlínku. Tak dalších asi 10 fototextur. Jinak to beru i s křovinami. Stačí jiná fototextura namísto jaro je léto a tolik nové vegetace. A tenkrát jsem ještě neměl ty poloměrové skupiny křovin. Tak sázím další stromy o 106. Tedy jak čas dovolí.
Například si potřebuji na chvíli sednout u kafe
Konečně mám tak nějak hotovo, ale jak jsem procházel veškeré starší úseky s fototexturami, na jihlavsko-znojemských tratí by bylo ještě modelování, Tolik nádražích je tam jen náhradních.
Jinak ty pásy křovin do různých poloměrů tenkrát moc chyběly. Osadil jsem jich asi stovku všude možně.
Ale co mě na TSRE5 štve, když jsou použité textury transfers, tak tento editor udělá zával i když tam žádný zával není. A pak se tady pěkně blbě osazují drobnosti. Tohle by nikdo neuměl opravit? Ale naštěstí máme MSTS editor a tam je vše OK, ale zase tam nejde osazovat objekty, které se budou automaticky zarovnávat s kolejí.
Tedy tohle není zával, je to jen iluze.