Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ještě že nesněží! Odhrnovat v tomhle vedru sníh, to bych už fakt nedal.Dovedete si představit v tomhle vedru ještě kopat tunel?![]()
To je podobné jak s Jaroměřicemi nad Rokytnou. Ale tam prý si vyhnuté vedení tratě vymohl tamní hrabě nebo kdo to tam tenkrát na zámku sídlil, protože chtěl mít u sebe nádraží na nově budované vídeňsko-pražské dráze. Asi výměnou za financování stavby. Ale nádraží je stejně od centra města kilometry daleko. To už je jak v Kutné Hoře hlavní nádraží.jaký dělá ovál. Že to nestřihli rovnou

Nikdy jsem tam nebyl, ale to bude ten šturc na Kyjovském zhlaví. Vlastně to píšeš. Mám ho tam. To měla být nějaká vlečka, ale není kam dál. Asi ta kusá kolej na nakládku stačila.Tady něco v Nemoticích
Je to tak, přesně jako píšete. Je to super místo. Jezdím tama na kole. Na konci se spojují dva potoky kousek za tím a je tam most a na něm vlára... Moc lidí tama nechodí je tam klid.Nikdy jsem tam nebyl, ale to bude ten šturc na Kyjovském zhlaví. Vlastně to píšeš. Mám ho tam. To měla být nějaká vlečka, ale není kam dál. Asi ta kusá kolej na nakládku stačila.
Ano, doporučuji si projet dvoukolejkuA na druhé straně směr Nesovice je odbočka lokálky do Koryčan. Dnes už jen na návoz dřeva pro místní podnik. Přes léto taky nějaké nostalgické jízdy.
Jenže ten šturc tam ještě po přestavbě stanice nebyl, je až z pozdější doby. Tipoval bych to na nějakou montážní základnu?To bude zbytek původní trasy, která zde vedla severněji.