Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Je to super místo. Jezdím tama na kole. Na konci se spojují dva potoky kousek za tím a je tam most a na něm vlára..
Tak to mám radost, že se obecenstvo i těší.
Dokončil jsem bučovické zhlaví a celé dal do sklonu a konečně není nádraží na náspu. :)
Ale je moc horko i když v práci mám líp než doma. Sice výloha prodejny je skleník, byť zakrytá soláry, ale celé přízemí je zasazené do svahu a zadní část mám pod úrovní terénu. Tak zatím jen ventilátory stačí.

2906Nesovice1.JPG

Ještě dodatek. Za stanicí následuje mostek, který je samostatný pro každou kolej. To si musím ohlídat.
2906Nesovice2.JPG

Ano, doporučuji si projet dvoukolejku :)
Tak ano, vím, čím se inspiroval Jiřík TK při stavbě trati. Ale tím, že jde o fiktivku, v aktivitách ji řadím dle potřeb. Zato nyní na BP, to bude jasné, jak facka. Vyřádit se pújde dosyta i v realitě.

Pawlik: podle vodoznaku jde samozřejmě o nějaký vojenský objekt (sklady, VOZ, výzbrojní základna atd.) nejblíže u kolejí jsou asi tahače a zřejmě těžké dělostřelectvo. Rakety bývaly zašité - před leteckým a družicovým průzkumem.
V těch jednotlivě stojících kontejnerech / boxech by pak mohla být munice.
Za vodním tokem bude asi normální vesnice - domky, zahrady.
Vlevo dole navazuje na zástavbu areál nějakých kasáren se vším všudy, co k tomu patří. My starší víme, pro mladé a zvídavé - prostory k ubytování, stravování, výzbrojní a výstrojní sklady, autopark + zázemí. Vlevo je velká obdélníková hala, v níž může být cokoliv: od kinosálu po výcvikovou halu...
Samozřejmě - já nejsem průzkumák, jde jen o moje zdání.
Kdybyste to chtěli přesněji, museli byste se zeptat s. prezidenta.

Podle vodoznaku by musela být vojenský objekt celá republika! :)
Jedná se o označení leteckých map, které jsou majetkem ministerstva obrany - konkrétně s Nemoticemi to nemá nic společného. ;)
Jak jsem naznačil - jeden z výkladů. Nevím, co bylo v té vesnici, nikdy jsem tam nebyl. Pokud ty víš, sem s tím! ;)
Třeba to byla fabrika, JZD,...
Pokud se to nějak neví, potom si můžeme psát, co nás napadne.

To bude JZD. Je tam všude bordel, valník a silážní jáma.
Kdybyste to chtěli přesněji, museli byste se zeptat s. prezidenta.
My mladší 40+ se zeptáme s. ministerského předsedy, s. ministra obrany, s. ministra vnitra, s. ministra kultury nebo s. duchovního otce vejfukářů z RaJ. To už je takový odborný záběr, že někdo z nich to vědět musí!

Back
Nahoře