Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Já vím, ale já podle sloupů TV a telegrafních odpočítávám vzdálenosti.a už vtedy tam telefónne stĺpy neboli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já vím, ale já podle sloupů TV a telegrafních odpočítávám vzdálenosti.a už vtedy tam telefónne stĺpy neboli.
Zbyňku, veď pokiaľ to odmažeš, tak to je jedno. Možno by to chcelo nejaký výrazný model v reflexných farbách, nech je práca s meraním ľahšia.Anebo ? Co by se hodilo jako drobný objekt osadit vedle kolejí po 50m? Úplně by stačilo něco, co je vidět jen v editoru, ale ve hře už nikoli. Ale například malý patník těsně nad povrchem by možná nevadil. Protože to "pravítko" po 50m je pro stavbu tratí zásadní. Odtud odpočítávám km polohy návěstidel, tabulí, například upozorňovadla po 75m 100m, atd.
Jinak sloupy mohu pak odmazat hromadně přímo ve world.
To ne. Nenápadný patník natřený na bílo s patinou a nikdo si toho nevšimne. Jestli máš nápad, tak zkus udělat patník vysoký těsně nad pražce ve stejné ose jako tvůj model sloupu "stlp_tel_hl_A_pivot" A já dám v poznámkovém bloku jen příkaz "nahradit" Tedy v otevřených w souborech. Napadlo mne, že by to mohlo být jako kilometrovník po 100m, ale byl by v tomto případě po 50m.Možno by to chcelo nejaký výrazný model v reflexných farbách