Náměty na aktivity - pro všechny aktivitáře

Zdravím, ja by som sa chcel len opýtať, či nechystá niekto nejakú aktivitu pre trať 321, konkrétne pre jej slovenský úsek. Privítal by som aj nejaký osobáčik zo SNV do LM, alebo aj niečo naopak. Samozrejme, s reálnym radením vozňov, križovaním atď.. aby to bolo niečo zaujímavšie.. ďakujem veľmi pekne ;-)

p0s3r4 napsal:
Zdravím, ja by som sa chcel len opýtať, či nechystá niekto nejakú aktivitu pre trať 321, konkrétne pre jej slovenský úsek. Privítal by som aj nejaký osobáčik zo SNV do LM, alebo aj niečo naopak. Samozrejme, s reálnym radením vozňov, križovaním atď.. aby to bolo niečo zaujímavšie.. ďakujem veľmi pekne ;-)
Ahoj, bude stačit R1125 Gerlach, GVD 1988/89:?: Odjezd z Olomouce 15:45, příjezd Košice 23:01. Řazení rychlíků a osobáků je skutečné, některé Pn jsou taky dle GVD a některé jsem si dodělal dle své potřeby.;);)
S pozdravem Dan.:cool:

Ahoj, jasné, bude to bohato stačiť.. len ja som v celom MSTS taký začiatočník a trošku lama do toho, takže mi budeš musieť ešte aj napísať, čo všetko pre tú aktivitu potrebovať budem. Mám MSTS Bin v. 1.7****, posťahoval som si všetky vozidlá, kabíny a zvuky z trainsetu BP, no bez aktualizácií... vopred ti veľmi pekne ďakujem. Snažil som sa začať robiť aktivitu aj ja, no ďaleko som sa nedostal... :roll:

p0s3r4 napsal:
Ahoj, jasné, bude to bohato stačiť.. len ja som v celom MSTS taký začiatočník a trošku lama do toho, takže mi budeš musieť ešte aj napísať, čo všetko pre tú aktivitu potrebovať budem. Mám MSTS Bin v. 1.7****, posťahoval som si všetky vozidlá, kabíny a zvuky z trainsetu BP, no bez aktualizácií... vopred ti veľmi pekne ďakujem. Snažil som sa začať robiť aktivitu aj ja, no ďaleko som sa nedostal... :roll:
Neboj, u aktivity bude vše vypsaáno.;)
Dan

Dan J. napsal:
p0s3r4 napsal:
Neboj, u aktivity bude vše vypsaáno.;)
Dan
okey, kde si ju môžem prosím ťa staihnuť? alebo ako sa k nej dostanem? ďakujem veľmi pekne vopred..

p0s3r4 napsal:
okey, kde si ju môžem prosím ťa staihnuť? alebo ako sa k nej dostanem? ďakujem veľmi pekne vopred..
Aktivita je finální fázi dokončení, ještě přijdou na řadu testy a půjde ven. Ještě nějaký čásek vydrž.:D:D:D
Dan

Mám tu jeden námět s parní trakcí.
Podle skutečné události Výstava rendez bratislava
13.6. – 15.6.2008 – Jubilejní 5. parní expres „Jaroslav Kocourek“ (Děčín) - Praha – Bratislava a zpět
Při příležitosti konání oslav k 160.výročí železnic na Slovensku a 10. Celoslovenského srazu historických železničních vozidel v Bratislavě - Rendezi, bude vypraven již 5. zvláštní parní expres „Jaroslav Kocourek“ z Prahy Libně do Bratislavy a zpět. Tentokráte s největší pravděpodobností naposledy vedený parní lokomotivou 498.022.
Řazení soupravy: 498.022 + 475.179 + 1xSR + 1xSalon + 1xBc + 1xWR + 3xBc
Trasa vlaku: Praha Libeň – Bratislava a zpět.
Občerstvení: V soupravě bude řazen restaurační vůz WR, který je Vám během jízdy k dispozici.
Jízdní řád: Bude dodatečně upřesněn
13.6./14.6.2008: Praha Libeň odjezd cca 12.00 hod.– Bratislava Rendez příjezd cca 5.00 hod
15.6.2008: Bratislava Rendez odjezd cca 8.00 hod. – Praha Libeň příjezd cca 17.00 hod. V úseku Bratislava - Kúty se pojede paralelní jízda dvou parních vlaků.

premyslav854 napsal:
... V úseku Bratislava - Kúty se pojede paralelní jízda dvou parních vlaků.
Nooo, k tomu ti ovšem chýba jeden nepodstatný model - zelený anton 486.0 :idea:

http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/664&pid=47561#pid47561

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://xtrain.alsat.sk/screen/rendez2007/go_west486.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://xtrain.alsat.sk/screen/rendez2007/go_west498.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, máme novou krásnou krajinu na trati 321, ale chybí aktivity, proto bych chtěl požádat aktivitáře, zda by mohli něco vytvořit, případně opravit některé své starší aktivity. Děkuji...

faldicek napsal:
Zdravím, máme novou krásnou krajinu na trati 321, ale chybí aktivity, proto bych chtěl požádat aktivitáře, zda by mohli něco vytvořit, případně opravit některé své starší aktivity. Děkuji...

Presne tak. Uz dlouho doufam, ze nekdo ze zkusenych a vybornych aktivitaru vytvori aktivitu na rychlik Praha - Kosice. Cca pred rokem tady jedna byla (tusim ze to byl R 443 Šírava), ktera byla dokonala. Bohuzel na aktualni trati nefunguje... :(

dandan napsal:
faldicek napsal:

Presne tak. Uz dlouho doufam, ze nekdo ze zkusenych a vybornych aktivitaru vytvori aktivitu na rychlik Praha - Kosice. Cca pred rokem tady jedna byla (tusim ze to byl R 443 Šírava), ktera byla dokonala. Bohuzel na aktualni trati nefunguje... :(

Vydržte všechno bude. Bohužel toho času nemám zas tolik, kolik bych potřeboval. Mám rozdělanou aktivitu z Košic do Prahy. V současné době dodělávám aktivitu pro trať BP a hned po vydání dodělám aktivitu pro 321.
Milan

Milan Grygar: skvele :oops:

Tommy66: pardon, nenapsal jsem to hlavni. Aktivita ze soucastnosti...vcera jsem Danovu aktivitu nainstaloval, ale 1600 chybejicich vozu v ConBuilderu me trosku odradilo :oops:

dandan napsal:

Tommy66: pardon, nenapsal jsem to hlavni. Aktivita ze soucastnosti...vcera jsem Danovu aktivitu nainstaloval, ale 1600 chybejicich vozu v ConBuilderu me trosku odradilo :oops:
Proboha, kde jsi příšel na 1600 chybějících vozů? Tolik jich snad nemá v trainsetu nikdo. To máš započítané i násobky vozů celé soupravy ne? :D Ono jich toliko zase není a ten kdo jezdí mé aktivity, tak už stejně většinu vozů má.
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
dandan napsal:

Proboha, kde jsi příšel na 1600 chybějících vozů? Tolik jich snad nemá v trainsetu nikdo. To máš započítané i násobky vozů celé soupravy ne? :D Ono jich toliko zase není a ten kdo jezdí mé aktivity, tak už stejně většinu vozů má.
S pozdravem Dan.

Ale nee...celkem to bylo 1600 vozu co chybelo. Treba 220 vozu CSD Falls...atd. Je mi jasny, ze kdyby to bylo 1600 typu, tak se ve tve aktivite prohani vozovy park celeho sveta :-)

Apropo Dane...tve aktivity jsou skvele, tak by bylo super, kdyby si tu posledni aktivitu predelal i do soucastnosti. :oops: asi ne co...

dandan napsal:
Dan J. napsal:
dandan napsal:

S pozdravem Dan.

Ale nee...celkem to bylo 1600 vozu co chybelo. Treba 220 vozu CSD Falls...atd. Je mi jasny, ze kdyby to bylo 1600 typu, tak se ve tve aktivite prohani vozovy park celeho sveta :-)

Apropo Dane...tve aktivity jsou skvele, tak by bylo super, kdyby si tu posledni aktivitu predelal i do soucastnosti. :oops: asi ne co...
To by nemělo žádný význam.:D Aktivita je dělaná na trasu a rychlík, který dnes snad ani nejezdí, nebo možná jo, ale určitě nee přes OV Vítkovice. Nicméně těch vozů fakt není moc a u aktivity je read me, kde je stáhnout. No a na druhou stranu tím získáš velkou spoustu nádherných modelů a skinů.:D
Dan

ja by som mal jeden navrh aby sa spravila aktivita na trat 321 na dajakej dvojicke 131 a aby to bol nakladny vlak zo SNV do Ziliny a naspet s tym zeby s zacinalo v SNV depe a koncilo by sa to tiez ta tom istom mieste s tym ze po ceste by bolo mnoho oproti iducich vlakov a aby sa aj v niektorych staniciach vykrizoval z dajakym rychlikom pripadne osobakom

co vy nato?

mates.zscs napsal:
ja by som mal jeden navrh aby sa spravila aktivita na trat 321 na dajakej dvojicke 131 a aby to bol nakladny vlak zo SNV do Ziliny a naspet s tym zeby s zacinalo v SNV depe a koncilo by sa to tiez ta tom istom mieste s tym ze po ceste by bolo mnoho oproti iducich vlakov a aby sa aj v niektorych staniciach vykrizoval z dajakym rychlikom pripadne osobakom

co vy nato?
Super, hned můžeš spustit editor a začít.

Ondra.H napsal:
mates.zscs napsal:
ja by som mal jeden navrh aby sa spravila ...

Super, hned můžeš spustit editor a začít.

Súhlas - nie je nič ľahšie, než premietnuť svoje predstavy do aktivity. Vyskúšal som na vlastnej koži. Nepredstavuje to žiaden problém. Len čo dokončíme s Pikkom kolekciu vagónov, posúdite sami :D
Postaviť vyhliadkovú aktivitu na dvojkoľajnej trati dokáže naozaj aj začiatočník, pravda za predpokladu, že chce :!:

Back
Nahoře