Tom Kanka
Vlakvedoucí
No tak nedávat tady rozkazy, otevřít editor aktivit a tvořit!mettys napsal:Když je teď stará tišnovka, udělat slavnosti perštejnského panství (např pendlování Pilštiků, raní spěšnáky s prototypem Bardoty, Jízdy s párama.... )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No tak nedávat tady rozkazy, otevřít editor aktivit a tvořit!mettys napsal:Když je teď stará tišnovka, udělat slavnosti perštejnského panství (např pendlování Pilštiků, raní spěšnáky s prototypem Bardoty, Jízdy s párama.... )
Ahoj,martin novy napsal:Ahoj,není to námět na aktivitu,ale jen dotaz,kolik má max.rychlost manipulační vlak(bez ohledu na to jaké veze vozy a jaká je traťová rychlost)?
str. 52martin novy napsal:To jo základní rychlost,ale 100 na maňas je nějak moc,kde to píšou v D2,já do ní jen tak nakoukl,ale nenašel jsem to anebo se zeptám na školení.![]()
Dan J. napsal:Přeji hezký den.
.... ale co mne zarazilo je souprava vozů ve složení M131 + 2x Balm + M151 (152 není z fotky čitelné), že se vlaky na této trati z Opavy do Hločína (foto) pohybovaly ve složení M151 + Blm + Blm (hurvajzácký) + M131 to si pamatuji, ale takto sestavenou soupravu jsem viděl na fotce poprvé.Takže opět více možností pro tvůrce aktivit z dob ČSD.
http://img179.imageshack.us/img179/8435/hlucin2.jpg
S pozdravem Dan.
Tak se budeme na tebe těšit co předvedeš. Od námětu k realizaci to není dalekovindobona350 napsal:Dobrý den, tak mě napadlo, co udělat aktivitu R 1541 s jednoutkou city elefant? Nevím, jesti se o to už někdo nepokoušel? Mohlo by to být pěkné povezení z prahy do olomouce, spojila by se rychlíková aktivita s jednotkou pro spěšné vlaky.
Co vy nato?
Spozdravem: Jakub
Ahoj. Žádnou vědu v tom nehledej, já jsem kdysi taky žádnou aktivitu nedělal a chyběly mi aktivity s parní trakcí, tak jsem se do toho pustil....vindobona350 napsal:no má to jen malý háček, nikdy jsme žádnou aktivitu nedělal. Raději bych to nechal na odbormících a zkušenějších. chtěl jsem dát jen námět na aktivitu.