Náměty na aktivity - pro všechny aktivitáře

Tenkrát jsem tu aktivitu dělal a řazení bylo na Želpage. Tam byla lokomotiva a 4 spacáky a nevím jestli české nebo polské. Do Ústí to asi tahala zamračená a teď si nejsem jistý jestli do Třebové 163 a tam se znovu přepřehalo na 363. Nebo jestli 363 už byla v Ústí. Je to už dávno, tuto aktivitu jsem dělal když jsem měl koleje položené do Ústí. Tenkrát nebyl BIN, tak se nedalo objíždět
Teď se dívám na grafikon 2003/4, do Ústí to přijíždělo 1.56, odjezd 2.03, Třebová 2.12 příjezd 3.05 odjezd. To bude přímo akční. Co v Třebové s načatým večerem ? Hoďka pobyt. Takže určitě se tam znovu přepřahalo.
Vlastně mám sešiťák:
Mezilesí - Letohrad 749, Letohrad - Ústí 163 (20 náprav 300 tun)
Ústí - Třebová 362. Třebová - Brno také 362, takže v té České Třebové je jen spací pauza. :D

Co v Třebové? Tam se to různě přehazovalo mezi Excelsiorem a Bemem, vím že ale oba BEMové se potkávají v Letohradě. Takže tam by problém nebyl.

Ec 379 dle skutečně události ze 13.7.2011. Do prahy vše dojelo v pohodě, ale. Na odjezdu krásných +30 z důvodů technické závady na voze. Postupně se ubíralo a nakonec se odjíždělo se 4 emzety. V kolíně do odbočky, mimořádné zastavení v české třebové- v pardubicích 2 ženy nestihly vystoupit. A samozřejmě nějaké jízdy na blok. Do brna zpoždění mistr fíra stáhl na necelých 15 minut.

Lukáši,
teda Ty rozhodně náměty nešetříš, ale chudáci aktivitáři:D Kdo to má stíhat realizovat.
Ale pokud se mi podaří nějakým způsobem skousnout tu 148, tak se na BP podívám na 379.;)

Ještě mám jeden v rezervě, ale vymýšlím scénář. Ovšem zapomněl jsem napsat lokomotivu, takže hv:380 (005, jen aby ji už pan skura vydal a bylo by i vozidlo dle skutečnosti)

Fiktivní aktivita RJ na SŽDC!!
Reálnější řazení, než v aktivitě Ex 520... ale prostě fikce!! :)

http://www.cd.cz/cd-online/vyluky/vyluka.php?id=5496&ido=7876&datum=31.08.2011 Zdravím. Aktivita dle této výluky by mohl být Sp z Kolína do Trutntova úsek Kolín-Převýšov a zpět. Jestli se toho někdo ujme, tak mi dejte vědět protože bych si to rád projel. Dík

Dobrý den, mám dotaz zda by někdo nechtěl udělat Slovenskou Strelu (vím jedna existuje), ale v GVD 2010/2011. A dále bych tu mněl návrh na Avalu, která dne 24.08.2011 přijela do Bratislavy s 118 min zpožděním a v Brně 132 min do Prahy stahovala Praha hl.n. 121 min. Dík

Sfer napsal:
Dobrý den, mám dotaz zda by někdo nechtěl udělat Slovenskou Strelu (vím jedna existuje), ale v GVD 2010/2011. A dále bych tu mněl návrh na Avalu, která dne 24.08.2011 přijela do Bratislavy s 118 min zpožděním a v Brně 132 min do Prahy stahovala Praha hl.n. 121 min. Dík

Možné je všechno :D

AVALA je iná kategoria vlaku ... ja by som osobne avalu zrušil hlavne čo sa týka smeru z Beogradu! myslím si že ten vlak ešte nemal menšie meškanie ako 50min, som z BA a Avalu sledujem už pár týždnou, keby cestujuci vedeli načo maju nárok pri meškaní vlaku vyšej kategorie (IC, EC, SC) tak by ten vlak aj zrušili.

Mám rozkaz od protokolárního vlak 11056 (Bohumín-Přerov) - vlak vypravený k příležitosti 170 let oslav Ferdinandky, pokud by někdo měl zájem udělat aktivitu, pošlu mu kopii...
E499.004 - vlaková loko - by asi musela být nahrazena jinou bobinou...

Rybkins napsal:
EC 173; GVD 2009/2010; loko: ČD 362.165... Chopí se, někdo?? ;)
No není to špatný nápad, ale mám otázku. Ta Vindobona už jela z Prahy s touhle lokomotivou? Já jsem jednou viděl na Hlavasu v Praze EC tuším že to byla 379, na tomhle spoji jela slovenská mašina, ale číslo si nepamatuju ale nebyla to 350 ale 362.

ad 362.165 - jela trasu Praha-Břeclav
ad ZSSK - lokomotivy ZSSK 362/363 občas za 350-tky zaskočí i dnes, to už není taková vzácnost, ale lokomotiva 362.165 na EC, na tratích 010/260/250 je hodně velká vzácnost...

Back
Nahoře